7.6 C
Județul Gorj
vineri, februarie 23, 2024
- Advertisment -
AcasăEvenimentMascați au încercat să fure un cablu electric la Peșteana Jiu

Mascați au încercat să fure un cablu electric la Peșteana Jiu

La data de 23 martie a.c., Secția 5 Poliție Rurală Rovinari a fost sesizată prin apel de urgență, de un bărbat din localitatea Urdari, despre faptul că persoane mascate ar fi încercat să sutragă un cablu electric de la un utilaj minier dezafectat, dintr-o fostă carieră minieră, de pe raza localității Peșteana Jiu. Din cercetări, polițiștii au stabilit că persoane necunoscute au încercat să sustragă un cablu electric de la un excavator minier dezafectat, secționându-l în mai multe bucăți.

Cei doi au fost surprinși în flagrant de agenții de securitate, iar unul dintre bănuiți, fiind mascat cu o cagulă pe față, ar fi exercitat acte de violență împotriva celor doi agenți de pază, cu scopul de a-și asigura scăparea, după care au părăsit locul faptei, abandonând cablul electric.

În urma administrării probatoriului, la data de 24 martie a.c., polițiști din cadrul Poliției Orașului Rovinari au reținut pentru 24 de ore, doi bărbați de 37 și 34 de ani, ambii din orașul Rovinari, bănuiți de săvârșirea infracțiunilor de tâlhărie calificată și furt calificat.

 

Similare:

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

ULTIMA ORĂ

Recent Comments