19.7 C
Județul Gorj
miercuri, iulie 24, 2024
- Advertisment -
AcasăSocialIon Iordache: “Vreau să schimbăm lucrurile!”

Ion Iordache: “Vreau să schimbăm lucrurile!”

Senatorul liberal Ion Iordache, prezent astăzi în emisiune la Radio Infinit, a vorbit despre dorința acestuia de a schimba lucrurile în județ și de a ajuta Gorjul să se dezvolte. Prin implicarea de care a dat dovada de fiecare data, Ion Iordache, candidatul PNL la Consiliul Județean Gorj își dorește ca atat copiii lui, cat și tinerii gorjeni să rămână acasă, iar Gorjul sa devină un județ in care oportunitățile sunt la tot pasul și te fac sa ramai, nu sa pleci prin străini.

“Vreau să schimbăm lucrurile! Vreau să avem o altă abordare și vreau ca în județul meu și copiii mei sa rămână aici sa nu plece și nu numai. Îmi doresc ca istoria să vorbească despre această generație. Să se vorbească despre această generație care eu nu vreau sa treacă neobservata. Adică să fim generația care a distrus economia județului Gorj și nu am creat perspective pentru copiii noștri.

(…)

Sper să putem sa aducem cat mai mulți oameni care să înțeleagă că avem cu toții o datorie și trebuie să ne implicam cu toții.

Și o spun din suflet și din convingere și nu le spun sa vina neaparat alături de mine. Pur și simplu trebuie să pornim pe un drum in județul nostru dacă vrem sa înceapă sa se miște lucrurile. “ , a declarat Ion Iordache pentru Radio Infinit.

Similare:

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

ULTIMA ORĂ

Recent Comments