25.7 C
Județul Gorj
joi, iulie 25, 2024
- Advertisment -
AcasăEconomieGAL Sudul Gorjului, un proiect de succes!

GAL Sudul Gorjului, un proiect de succes!

Senatorul PNL Ion Iordache consideră că GAL Sudul Gorjului și-a atins scopul, acela de a ajuta un grup de întreprinzători să realizeze proiecte de succes în beneficiul comunităților unde trăiesc.

„GAL Sudul Gorjului este unul dintre proiectele mele de suflet! Am fondat asociația acum 8 ani cu multe greutăți. La vremea aceea, puțini înțelegeau ce oportunitate de dezvoltare poate oferi un astfel de proiect. M-am ambiționat și am adus alături de mine o echipă cu care mă mândresc și astăzi. Alături de ei am reușit să dezvoltăm un Grup de Acțiune Locală care este cel mai performant din Oltenia”, a transmis Iordache.

„Vă dau acest exemplu pentru că și azi mă lupt pentru proiecte care știu că ar ajuta Gorjul și mă nemulțumește greutatea cu care ajungi să construiești ceva în județul nostru.La GAL Sudul Gorjului s-au depus 114 proiecte, idei de afaceri care au găsit aici soluția de finanțare. Cu acest sprijin, tot atâtea familii au pășit pentru prima dată în lumea antreprenorilor făcând investiții în mici afaceri care creează zeci de locuri de muncă. Felicitări tuturor celor care au contribuit la aceste rezultate și am încredere că viitorul va aduce noi realizări și noi motive de mândrie!”, a completat parlamentarul PNL.

Similare:

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

ULTIMA ORĂ

Recent Comments