8.4 C
Județul Gorj
vineri, februarie 23, 2024
- Advertisment -
AcasăEvenimentCiuperceni: Un fost deținut a atacat cu barda un polițist

Ciuperceni: Un fost deținut a atacat cu barda un polițist

Incident grav, vineri, într-o localitate din Gorj. Un bărbat, recent eliberat din închisoare după 23 de ani de detenție, a aruncat cu o bardă într-un agent şi a distrus o maşină a poliţiei. Poliţiştii fuseseră chemaţi de rudele bărbatului pentru a-l salva pe tatăl acestuia, sechestrat de individ în casă. Numai că, în loc să se calmeze, când a văzut poliția la poartă, bărbatul s-a năpustit asupra celor care veniseră la intervenție.

Barda l-a lovit pe poliţist direct în umărul mâinii cu care ţinea arma, pistolul zburându-i din palmă. Individul s-a năspustit apoi cu toporul asupra maşinii de poliţie.Polițiștii l-au reținut pe individ, acesta urmând să fie supus unei expertize medico-legale pentru a se stabili dacă are sau nu discernământ.

Bărbatul fusese condamnat pentru omor în urmă cu 24 de ani.

 

Agresorul locuia împreună cu mama şi cu tatăl său, ultimul, în vârstă de 88 de ani, imobilizat la pat. Nu se ştie de ce, ieri, bărbatul de 49 de ani s-a înarmat cu o bardă şi o secure şi s-a încuiat în casă cu tatăl său. Alertaţi de rude, trei agenţi au sosit la faţa locului.

Similare:

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

ULTIMA ORĂ

Recent Comments