20 C
Județul Gorj
vineri, iunie 14, 2024
- Advertisment -
AcasăPolitica(Foto) Weber plătește să fie… înjurat

(Foto) Weber plătește să fie… înjurat

Mihai Weber, președintele PSD Gorj, se luptă să câștige capital electoral pe rețelele de socializare. Nu să devină influencer (deși unele voci spun că mai bine renunță la cariera politică și se apucă de liveuri pe tik tok), ci să câștige voturi. Weber își sponsorizează postările pentru ca mesajele lui să ajungă la cât mai mulți cetățeni. Numai că socoteala de acasă nu se potrivește cu cea din târg. Practic, Weber plătește să fie înjurat. Electoratul nu prea e sensibil la mesajele lui Weber și oamenii deja “au mirosit” vrăjeala pe care președintele PSD Gorj încearcă să le-o vândă. Drept urmare, postările sponsorizare ale lui Weber nu au efectul scontat, iar președintele PSD Gorj își ia mult hate în online. Oamenii sătui de aceleași promisiuni și aceeași propagandă ieftină îi spun direct lui Weber că nu mai pot fi prostiți. Excludem aici aplaudacii care fac plecăciuni în fața președintelui de partid și au directivă clară: să comenteze mult și frumos la adresa lui Mihai Weber când acesta face câte o postare. Excluzându-i așadar pe aplaudaci, rămân oamenii simpli, cei care nu mai pot fi prostiți și care nu aplaudă la comandă. Aceștia sunt cei care îi spun direct lui Weber să nu mai mintă. Tot aceștia sunt cei care îl vor taxa pe Weber la următoarele alegeri pentru toate vrăjelile pe care președintele PSD Gorj le răspândește în spatiul public, inclusiv prin postări sponsorizate.

“Felicitări? Pentru ce felicitări?Vai de capul vostru de inconștienți! Acești 1800 stau stresați de parcă ar fi slugile voastre! Vor sa muncească, au copii au familii de întreținut!Vouă nu va pasă, miliardarilor!Veți plăti pentru tot când va va veni timpul!”, a scris un internaut la postarea lui Mihai Weber.

“Niște mizeri de hiene
Am ajuns sa stam cu capul plecat în fata la niște incompetenți
Rușine când vin în campanie trebuie sa I luați pe furca pe aceste lepre care trăiesc pe spatele nostru…”, a scris un alt cetățean.

“Nu aveți inimă suflet patriotism nu vă gândiți că acești tineri au familii de întreținut. Am făcut tot posibilul să se încadreze în colectiv și ca drept răsplată vă bateți joc de munca noastră celor care i am primit cu brațele deschise. Scuze nu aveți participați la guvernare și nu de azi. Acum trebuia să aibă contractele de prelungire aprobate. Rușine. Astai pofta ce am poftit o .Dumnezeu cu mila că voi politicienii praful și pulberea. Vouă să vă fie bine .Vorbim la anu.”, a scris un alt cetățean pe pagina lui Mihai Weber.

Similare:

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

ULTIMA ORĂ

Recent Comments