19.7 C
Județul Gorj
miercuri, iulie 24, 2024
- Advertisment -
AcasăSocialExplozie la un bloc din Târgu Jiu! ISU Gorj a intervenit!

Explozie la un bloc din Târgu Jiu! ISU Gorj a intervenit!

O situație de urgență gravă s-a produs în această dimineată, în jurul orei 02:30, atunci când ISU Gorj a fost solicitat să intervină pentru gestionarea unei situații de urgență generată de o explozie, urmată de un incendiu la un apartament situat la etajul 3 al unui bloc de pe strada Păcii din municipiul Tg-Jiu.

“La fața locului au fost direcționate două autospeciale de stingere cu apă și spumă, o autoplatformă pentru lucru la înalțimi și un echipaj SMURD din cadrul unității noastre, precum și un echipaj din cadrul Serviciului Județean de Ambulanță Gorj.

Din păcate, în interiorul imobilului a fost gasită o persoana de sex feminin în vârstă de 73 de ani, în stare de inconstiență, cu arsuri pe o suprafață mare a corpului.

Femeia a fost preluată de echipajul medical în stare foarte gravă și transportată la unitatea de primiri urgențe a spitalului din Tg-Jiu.

Incendiul a fost localizat și lichidat rapid de colegii noștri evitându-se propagarea la alte locuințe. Preventiv, au fost evacuate două persoane de la etajul superior, neimpunându-se evacuarea tuturor locatarilor din bloc.

Cauza probabilă de producere a exploziei urmată de incendiu o reprezintă o acumulare de gaze provenită de la aragazul din bucătaria imobilului.

Din păcate, o clipă de neatenție, o neglijență, o defecțiune sau o eroare umană pot genera cu ușurință situații de urgență sau adevărate tragedii.

Pentru a fi informați și pentru a cunoaște regulile și măsurile pe care trebuie să le respectăm într-o situație de urgență, accesați cu încredere platforma națională https://fiipregatit.ro/.

Dacă te confrunți cu o situație de urgență sau ești martorul unei situații de urgență, apelează cu încredere numărul uni pentru apeluri de urgență 112.

Fiți preventivi, iar noi vă dorim să nu vă confruntați cu situații de urgență!”, transmite ISU Gorj.

Similare:

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

ULTIMA ORĂ

Recent Comments