19.7 C
Județul Gorj
miercuri, iulie 24, 2024
- Advertisment -
AcasăSocialA doua zi de Paște, la Novaci!

A doua zi de Paște, la Novaci!

Novăcenii și oaspeții lor din toată țara, dornici de liniște și relaxare au participat la Petrecerea Gospodarilor.

“Împrăstiați la mesele din Parcul Gheorghe Tătărescu și pe spatiul din jur, la picnic, la un castron de tocan, cu cozonac, vin și ouă, cei prezenți au ascultat muzică, au încins hora în jurul focului și au socializat până tărziu în noapte.

🌿 ☆”Mulțumim novăcenilor care s-au implicat cu produse pentru picnic și care au asigurat partea muzicală! Am fost încântați de prezența persoanelor venite de la sute de kilometri, din marile orașe, unele mari personalități ale vieții economice și culturale din România si din alte țări, care au apreciat atmosfera,   călduroasă, relaxantă, prietenoasă, frumusețea peisajelor oferite de Transalpina și gastronomia locală!

☆Fericiți am constatat că mulți dintre cei prezenți au fost copiii novăcenilor, plecați la studii sau cu locuri de muncă în marile aglomerări urbane! Spre fericirea noastră, rădăcinile îi aduc acasă!!☆Mulțumim presei pentru prezență! ☆Felicitări membrilor Formației Reflex Mehedinți si tânărului Călin Cotorcea pentru prestația artistică, autentic românească!

☆Felicitări participanților pentru comportamentul ecologic în locurile de picnic și în parc!

☆Concluzia ar fi aceea că existența unor astfel de acțiuni în viața comunității este benefică si ar fi ideal să ne facem timp pentru asemenea activități „de suflet”!” – a mărturisit d-na prof. Elena Basarabă, organizator al petrecerii.

🌿Pentru novăceni, tradițiile contează!

📣Următoarea noastră invitație este pentru zilele de 18 și 19 mai 2024. În aceste zile Primăria și Consiliul Local Novaci, vă invită la Festivalul Folcloric Păstoresc „Urcatul oilor la munte”, aflat la a LVII -a ediție!!!

Vă așteptăm cu drag!”, transmit reprezentanții Primăriei Novaci.

Similare:

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

ULTIMA ORĂ

Recent Comments