6 C
Județul Gorj
luni, aprilie 22, 2024
- Advertisment -
AcasăEvenimentExplozie la Spitalul Tudor Vladimirescu din Târgu Jiu, salariat cu arsuri transferat...

Explozie la Spitalul Tudor Vladimirescu din Târgu Jiu, salariat cu arsuri transferat la spitalul din Craiova

Sâmbătă seara, în jurul orei 19:00, la Spitalul Județean de Urgență Târgu Jiu, clădirea de pe strada Tudor Vladimirescu, a avut loc un accident de muncă. Un instalator, angajat al unității medicale, la intrarea într-o anexă din spatele spitalului, a aprins becul, imediat având loc o explozie neurmată de incendiu.

Angajatul a suferit arsuri de gradul 2 și 3 pe față și mâini. A mers singur la UPU, era conștient. Aici a primit îngrijirile medicale necesare, iar la ora 20:00 a fost transferat la SJU Craiova la Chirurgie plastică. Evenimentul a fost anunțat la ITM Gorj, iar un echipaj al ISU Gorj a venit la fața locului pentru asigurarea măsurilor de siguranță (asigurare măsuri PSI specifice). Presupunem că a fost vorba despre o acumulare de gaze, o posibilă pungă de gaze care s-a format sub un puț de apă forat cu ani în urmă. Anexa respectivă nu este racordată la instalația de gaze.

A venit și un angajat al Distrigaz cu un aparat de măsurare a gazelor. Locul a fost izolat cu banda, curentul la clădirea respectivă a fost decuplat.

Similare:

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

ULTIMA ORĂ

Recent Comments