25.7 C
Județul Gorj
joi, iulie 25, 2024
- Advertisment -
AcasăUltima oraCrimă la Brătuia, femeie omorâtă după o lovitură de topor

Crimă la Brătuia, femeie omorâtă după o lovitură de topor

Pe 27.10.2022, procurorul din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Gorj s-a sesizat din oficiu cu privire la faptul că, în dimineața aceleiaşi zile, în jurul orelor 08:10, în curtea locuinței numitului P.R., din comuna Dănești, satul Brătuia, județul Gorj, se află cadavrul unei persoane de sex feminin identificată ca fiind numita C.V. din aceiași localitate, persoană care prezintă urme de violență în zona capului.

Din materialul probatoriu administrat până în prezent rezultă suspiciunea rezonabilă că, urmare a unui conflict spontan avut la locuința sa din satul Brătuia, comuna Dănești, județul Gorj, suspectul P.R. a lovit victima C.V. cu un corp dur în zona capului, producându-i astfel un traumatism cranio-cerebral acut deschis cu fractură cominutivă de boltă și bază craniană, leziune care a condus la decesul acesteia. ordonanța din data de 27.10.2022, procurorul a dispus efectuarea în continuare a urmăririi penale faţă de suspectul P.R. pentru săvârşirea infracţiunii de omor, faptă prevăzută de art. 188 alin. 1 Cod penal.

Suspectul P.R. a fost reţinut preventiv în cauză, de către procuror, pe o perioadă de 24 de ore, începând cu data de 27.10.2022, ora 21:30. Cercetările continuă, pentru stabilirea adevărului pe bază de probe, în vederea tragerii la răspundere a persoanelor vinovate de săvârşirea unor infracţiuni, urmând a fi dispuse măsuri legale în cauză.

Similare:

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

ULTIMA ORĂ

Recent Comments