19.5 C
Județul Gorj
joi, iunie 13, 2024
- Advertisment -
AcasăAdministratieDSU: Fără apeluri la 112 după cutremurul din Gorj

DSU: Fără apeluri la 112 după cutremurul din Gorj

În cursul zilei de ieri nu au fost primite apeluri prin intermediul 112 şi nici nu au fost semnalate pagube materiale sau victime în urma cutremurului produs luni în Gorj, anunţă Departamentul pentru Situaţii de Urgenţă.

”În urmă cu puţin timp, în Oltenia, Gorj, s-a produs un cutremur cu magnitudinea de 5,2 pe scara Richter, la o adâncime de 15 km. Până la acest moment, nu au fost primite apeluri prin intermediul 112 şi nici nu au fost semnalate pagube materiale sau victime”, a anunțat ieri DSU.

ISU Gorj a informat că, preventiv, s-a dispus ca echipajele să meargă în teren pentru misiuni de recunoaştere/patrulare pentru identificarea eventualelor probleme.

”Până în acest moment nu avem solicitări prin intermediul numărului unic pentru apeluri de urgenţă 112. Preventiv, s-a dispus ca echipajele să meargă în teren pentru misiuni de recunoaştere/patrulare pentru identificarea eventualelor probleme”, a aratar ISU Gorj.

Au fost probleme minore în Gorj, după cutremur. De pe o clădire au căzut câteva cărămizi iar un bloc din zona Griviței din Târgu Jiu a fost crăpat.

Similare:

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

ULTIMA ORĂ

Recent Comments