20 C
Județul Gorj
vineri, iunie 14, 2024
- Advertisment -
AcasăEvenimentDECIZIE: Marcel Romanescu, ÎNLOCUIT cu Iulian Popescu

DECIZIE: Marcel Romanescu, ÎNLOCUIT cu Iulian Popescu

Biroul Politic Județean al PNL Gorj s-a întrunit, iar, în urma ședinței, a fost luată decizia dizolvării mai multor organizații, printre care și organizația de la Târgu Jiu. Practic, Marcel Romanescu nu mai este președinte al PNL Târgu Jiu, iar în locul său a fost numit Iulian Popescu.

În ședința Biroului Politic Județean de astăzi, 04.05.2023, după o evaluare a activității din ultimele luni, s-a luat decizia dizolvării a patru organizații locale și numirea unor președinți interimari, până la organizarea alegerilor (Târgu Jiu, Turcinești, Bolboși și Prigoria).

PNL Tg-Jiu este una dintre organizațiile dizolvate, interimatul va fi asigurat de vicepreședintele PNL Gorj, Iulian Popescu.

Principalul motiv care a stat la baza acestei decizii este refuzul explicit și repetat al conducerilor locale de a începe organizarea și întărirea organizațiilor vizate.

Modelul de organizare adoptat prin decizie BPJ în luna ianuarie a devenit modelul după care se lucrează în toate filialele PNL din țară.

Dizolvarea unei organizații locale nu înseamnă și exluderea vreunui membru al PNL Gorj.

Conducerea PNL Gorj își dorește ca toți membrii partidului, vechi sau noi, să găsească cea mai bună cale de a lucra împreună pentru atigerea obiectivului pe care ni l-am propus: câștigarea tuturor alegerilor din 2024!

Președintele PNL Gorj, Ion Iordache, a transmis un mesaj tuturor colegilor: „Lăsați politica și hai la treabă!””, a transmis PNL Gorj. 

Similare:

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

ULTIMA ORĂ

Recent Comments