13.3 C
Județul Gorj
sâmbătă, septembrie 30, 2023
- Advertisment -
AcasăEconomie“Cei 1800 de angajați de la CEO trebuie să aibă prelungite contractele...

“Cei 1800 de angajați de la CEO trebuie să aibă prelungite contractele de muncă DEFINITIV!”

“Cei 1800 de angajați de la CEO trebuie să aibă prelungite contractele de muncă DEFINITIV!” O spune Liviu Cotojman, primarul comunei Roșia de Amaradia. Alesul local consideră că cei peste 1800 de angajați de la CE Oltenia vor trebui să-și păstreze locurile de muncă și din 2024. Această situație ar fi una favorabilă colosului energetic, deoarece numai așa activitatea companiei ar putea continua, mai spune Liviu Cotojman.

“Ne dorim toți ca și peste 10 ani, CEO să aibă aceeași activitate, de bază. De obicei, Uniunea Europeană condiționează banii(..) și trebuie închise anumite capacități, tocmai de aceea trebuie ca această strategie, că e prins într-o strategie de închidere, să fie încetinită.
Inițiativa senatorului Iordache a fost de a fi prelungite contractele de muncă celor 1800 de persoane. (….)
Pentru anul viitor trebuie să se ia în calcul prelungirea definitiva a contractelor de muncă. Ei sunt viitorul CEO, ei au fost deja specializați și dacă îi pierdem și pe aceștia, clar închidem Complexul Energetic.Nu mai vine nimeni dacă nu e o perioadă stabilă la CEO.”, a declarat Liviu Cotojman, primarul comunei Roșia de Amaradia, la Radio Infinit.

Similare:

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

ULTIMA ORĂ

Recent Comments