25.4 C
Județul Gorj
duminică, iulie 21, 2024
- Advertisment -
AcasăEconomieCărbunele nu se lasă!

Cărbunele nu se lasă!

Cu toate atacurile Bankwach, cu toți idioții fără strop de experiență cocoțați în funcții de conducere, cu resursă umană îmbătrânită, cu specialiștii pensionați, cu moralul la pământ și cu entitățile de producție în curs de închidere, cărbunele nu se lasă!

România produce energie din ineție, în ciuda planurilor interne și externe de a transforma industria energetică autohtonă într-un cimitir de fier vechi cu fotovoltaice deasupra.

Astăzi, Complexul Energetic Oltenia lucrează cu 6 grupuri și livrează sistemului energetic național peste 1200 MW, adică 20% din necesarul de energie al țării.

În august, rata anuală a inflaţiei a urcat la 15,3% după ce în iulie a fost 15%. Gazele ocupă primul loc în topul scumpirilor, cu 70,6%, combustibilii s-au scumpit cu 31,4%, iar alimentele, în medie, sunt mai scumpe cu 18%.

În acest context România importă zilnic energie din țările vecine la prețuri scandaloase în loc să crească producția CEO la 3000 de MW și să fie exportator. Soluții pentru a crește capacitatea companiei există, fie în memoriul senatorului Iordache, fie la specialiști cu vastă experiență în domeniu.

Cărbunele nu se lasă!

Trebuie să susținem cărbunele și să apărăm Complexul Energetic Oltenia, „șandramaua” la care toți cântă prohodul, pe care toți o atacă din toate părțile, dar al cărei spirit e „prea greu de ucis”!

Similare:

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

ULTIMA ORĂ

Recent Comments