11.2 C
Județul Gorj
luni, aprilie 22, 2024
- Advertisment -
AcasăAdministratieBolboși: Consilierii locali au ABSENTAT de la ședință și nu s-a putut...

Bolboși: Consilierii locali au ABSENTAT de la ședință și nu s-a putut vota un proiect important pentru comună

Viorel Rotaru, primarul comunei Bolboși, s-a revoltat după ce consilierii locali au absentat de la o ședință de îndată și astfel nu s-a putut vota proiectul “Sprijinirea investițiilor în noi capacități de producere a energiei electrice produsă din surse regenerabile pentru autoconsum”, un proiect important pentru localitatea Bolboși.

“Dragi cetățeni,

Vreau să vă spun, cu durere în suflet, că astăzi am pierdut o șansă importantă de a face ceva bun pentru comuna noastră, pentru că unii dintre consilierii locali au ales să ignore cetățenii și să nu vină la ședința ”de îndată” a Consiliului Local Bolboși, fără să anunțe și fără să dea nicio explicație.

Din cei 13 consilieri, doar 4 au fost prezenți. Astfel, nu am putut vota proiectul privind “Sprijinirea investițiilor în noi capacități de producere a energiei electrice produsă din surse regenerabile pentru autoconsum”, un proiect care ne-ar fi adus beneficii enorme, cum ar fi reducerea costurilor cu energia electrică pentru iluminatul public și pentru pompele de la puțurile de apă.

Acest proiect era eligibil și aveam toate documentele și avizele necesare, dar nu am putut să îl punem în aplicare din cauza lipsei de cvorum.

Este inacceptabil ca acești consilieri locali, indiferent din ce partid sunt, să trateze cetățenii care i-au ales cu atâta dispreț și să ne priveze de o oportunitate de dezvoltare, așa cum au mai făcut și cu alte ocazii.

Ei nu au niciun respect pentru munca și efortul depus de funcționarii primăriei care au pregătit proiectul și au obținut toate avizele necesare. Ei nu au niciun interes pentru binele comunității din care fac parte, ci doar pentru interesele lor personale. Ei nu au nicio responsabilitate față de cetățenii care i-au ales și care îi plătesc.

Nu vreau să lăsăm lucrurile așa și să ne resemnăm. Vrau să vă informăm corect despre ceea ce se întâmplă și să vă arăt cine sunt cei care ne sabotează dezvoltarea. Nu vă lăsați manipulați de minciuni și dezinformări. Cereți socoteală celor care v-au dezamăgit. Eu rămân alături de dumneavoastră și continui munca pentru dezvoltarea comunei noastre de care suntem toți atât de mândri.”, a transmis Viorel Rotaru, primarul comunei Bolboși.

Similare:

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

ULTIMA ORĂ

Recent Comments