20 C
Județul Gorj
vineri, iunie 14, 2024
- Advertisment -
AcasăEvenimentAnchetă la Spitalul Județean din Târgu Jiu pentru varza la portbagaj

Anchetă la Spitalul Județean din Târgu Jiu pentru varza la portbagaj

S-a început o anchetă la Spitalul Județean Târgu Jiu, după ce o infirmieră a fost filmată în timp ce încărca varză în portbagaj, în timpul programului, în curtea unității medicale.

Infirmiera a fost suprinsă în timp ce se pregătea probabil pentru sezonul murăturilor, sâmbătă seară. Conducerea Spitalului Județean de Urgență Târgu Jiu a decis să deschidă o anchetă internă după ce a văzut filmarea.

„În legătură cu aspectele sesizate în mediul online (sâmbătă seara o persoană de sex feminin, îmbrăcată în uniformă de spital, a fost filmată în timp ce încarca varză în portbagajul unui autovehicul parcat lângă Spitalul de pe strada Tudor Vladimirescu), managerul Spitalului Județean de Urgență Târgu-Jiu a dispus începerea unor verificări, astfel că, în cursul zilei de luni va fi constituită o comisie de cercetare disciplinară. În funcție de rezultatul verificărilor, se va decide ce măsuri se impun în acest caz”, au transmis reprezentanții Spitalului Județean Târgu Jiu, printr-un comunicat de presă.

Persoana care a fost suprinsă în timp ce băga varză în portbaj în timpul programului ar fi angajată a Spitalului Județean, la Secția Recuperare Medicină Fizică și Balneologie. Managerul Spitalului Județean de Urgență Târgu Jiu susține că acțiunile persoanei din filmarea care a ajuns pe internet aduce grave prejudicii imaginii spitalului.

Similare:

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

ULTIMA ORĂ

Recent Comments