19.7 C
Județul Gorj
miercuri, iulie 24, 2024
- Advertisment -
AcasăSocialActivități desfășurate de IPJ Gorj pentru copii!

Activități desfășurate de IPJ Gorj pentru copii!

O serie de activități preventiv-educative pentru prevenirea victimizării copiilor prin accidentele de circulație au avut loc la o grădiniță din municipiul Târgu Jiu.

“În cadrul activităților desfășurate au fost prezentate normele rutiere pe înțelesul lor, prin metode interactive de joacă, fiind vizat un concurs tematic intitulat „Așa da, așa nu!”, fiind explicate regulile de deplasare în siguranță pe drumurile publice.

Cum educaţia rutieră reprezintă un domeniu prioritar pentru atingerea obiectivului strategic de reducere a riscului de victimizare în rândul participanților la traficul rutier, efectivele de poliţie rutieră din cadrul Serviciului Rutier Gorj au efectuat activităţi de propagandă şi educaţie rutieră prin organizarea și desfășurarea de acţiuni tematice pentru prevenirea şi combaterea accidentelor rutiere.

Se urmărește atât disciplinarea pietonilor şi conducătorilor de biciclete și de trotinete, cât şi educarea conducătorilor auto pentru a adopta o conduită preventivă în trafic.”, transmit reprezentanții IPJ Gorj.

Similare:

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

ULTIMA ORĂ

Recent Comments