6.7 C
Județul Gorj
vineri, aprilie 19, 2024
- Advertisment -
AcasăEvenimentAccident cu motocicleta în Iezureni, pasagera de pe motor la spital

Accident cu motocicleta în Iezureni, pasagera de pe motor la spital

La data de 14 octombrie a.c., Poliția Municipiului Târgu-Jiu a fost sesizată cu privire la un eveniment rutier în care a fost implicată o motocicletă, produs în municipiul Târgu-Jiu.

La fața locului s-au deplasat polițiști din cadrul Biroului Rutier, care au stabilit faptul că un bărbat de 28 de ani, din orașul Petrila, județul Hunedoara, în timp ce conducea o motocicletă pe DE 79 Iezureni, din direcția Targu-Jiu-Bumbești-Jiu, nu a păstrat o distanță corespunzătoare față de autoturismul din fața sa, condus regulamentar de un bărbat de 42 de ani, din orașul Bumbești-Jiu, intrând în coliziune cu acesta. În urma impactului a rezultat rănirea unei femei de 32 de ani, din municipiul Petroșani, județul Hunedoara, pasageră a motocicletei, fiind transportată la spital în vederea acordării de îngrijiri medicale de specialitate. Conducătorii vehiculelor au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative.

În cauză, polițiștii au întocmit dosar penal, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă și efectuează cercetări pentru stabilirea cu exactitate a cauzelor și împrejurărilor producerii accidentului.

Similare:

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

ULTIMA ORĂ

Recent Comments