23 C
Județul Gorj
joi, iunie 13, 2024
- Advertisment -
AcasăPoliticaA început campania electorală! Romanescu, alături de candidații PNL

A început campania electorală! Romanescu, alături de candidații PNL

Campania electorală pentru alegerile parlamentare din 6 decembrie a început în noaptea de 5 spre 6 noiembrie. Majoritatea formațiunilor politice au respectat tradiția și au lipit, simbolic, primul afiș chiar la miezul nopții.

Lupta electorală este marcată de măsurile luate pentru prevenirea răspândirii Covid-19, campania fiind dur restricționată. Social democrații au început campania printr-un comunicat de presă plin de ipocrizie, anunțând că nu ies să lipească primul afiș pentru că nu doresc să răspândească virusul. Același partid clama, până acum câteva săptămâni, că virusul nu e atât de periculos, instiga populația să nu respecte măsurile de prevenție impuse de specialiști și submina orice autoritate a statului.

Un alt aspect remarcat în primul moment al campaniei, a fost prezența primarului Marcel Romanescu alături de echipa liberală. Umăr la umăr cu Vîlceanu, Iordache, Pecingină și Iulian Popescu, primarul municipiului Tg-Jiu a transmis un mesaj de unitate pentru toți alegătorii de dreapta din Gorj.

Un minus și în dreptul candidaților de la PRORomânia care, la cealaltă extremă față de PSD, au început campania într-un grup de câteva zeci de susținători.

Similare:

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

ULTIMA ORĂ

Recent Comments