8.3 C
Județul Gorj
luni, aprilie 22, 2024
- Advertisment -
AcasăSocialVindea mâncare pe trotuar! Vor fi făcute verificări!

Vindea mâncare pe trotuar! Vor fi făcute verificări!

Situație neobișnuită în Piața Centrală din municipiul Târgu Jiu, acolo unde, un operator economic a fost surprins în timp ce vindea mâncare gătită chiar pe marginea trotuarului.

Iulian Popescu a anunțat că vor fi demarate o serie de verificări și a anunțat deja  Direcția Sanitar-Veterinară și pentru Siguranța Alimentelor Gorj și Comisariatul Județean pentru Protecția Consumatorilor Gorj.

„Este intolerabil modul în care un operator economic comercializează mâncare gătită pe trotuar, în condiții improprii, fără să țină cont de reguli de igienă și fără să respecte legislația în vigoare. La fel de grav este că Administrația Pieței Centrale acceptă ca astfel de lucruri să se întâmple, punând interesele unora mai presus de siguranța și sănătatea cetățenilor. Butelii de gaz pe trotuar, persoane care mănâncă direct cu mâna din ceaunul din care se servesc toți clienții, lipsa materialelor de protecție a celor care servesc și pregătesc produsele alimentare – sunt imaginea unui peisaj grotesc, la 500 metri de operele lui Brâncuși din Parcul Central. Aceste lucruri nu au voie să se întâmple într-un oraș civilizat, condus în interesul cetățenilor. Vorbim de cea mai importantă piață agro-alimentară din Târgu Jiu, administrată de societatea Edilitara, aflată în subordinea Primăriei Municipiului Târgu Jiu” a reacţionat Iulian Popescu.

Similare:

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

ULTIMA ORĂ

Recent Comments