19.5 C
Județul Gorj
vineri, iulie 26, 2024
- Advertisment -
AcasăPoliticaVideo: Turnul de la CET și promisiunile lui Romanescu

Video: Turnul de la CET și promisiunile lui Romanescu

Marcel Romanescu se răzgândește foarte des, cam de câte ori îi convine, și nu are respect nici măcar pentru propriile asumări sau declarații. Primarul s-a filmat în birou, ca să demonteze proiectul propus de Iulian Popescu și de o echipă de tineri arhitecți pentru Turnul CET, una dintre primele opt clădiri ca înălțime din țară.

Candidatul liberal la Primăria Târgu Jiu, Iulian Popescu, a lucrat împreună cu o echipă de tineri arhitecți un proiect pentru Turnul CET, una dintre cele mai înalte clădiri din România. Proiectul propune reabilitarea și modernizarea construcției, amenajarea unor locuri de promenadă, restaurante, loc pentru escaladă etc.

Marcel Romanescu s-a filmat în biroul său de primar să spună că proiectul este SF, că nu se poate face, dar nu a prezentat nicio soluție pentru a pune clădirea turnului în valoare, ci doar a explicat că nu se poate face nimic.

Mai mult, Romanescu a explicat că vrea să dea clădirea unui investitor pentru doar un leu, dar nu găsește cui să o dea.

În primul rând, Marcel Romanescu a folosit ideea unei investiții futuriste la Turnul CET încă din campania sa din 2016, apoi a reluat subiectul în 2021. Contrazicându-și azi propriile declarații din anii trecuți, Romanescu arată că nu poți pune niciodată bază în cuvântul lui, ceea ce poate fi o explicație pentru lipsa investitorilor din Târgu Jiu. Oamenii de afaceri au nevoie de predictibilitate, de transparență, nu pot lucra cu oameni care mint cum respiră.

Urmăriți aici declarațiile lui Romanescu pe tema reabilitării Turnului CET:

Similare:

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

ULTIMA ORĂ

Recent Comments