23 C
Județul Gorj
joi, iunie 13, 2024
- Advertisment -
AcasăAdministratie(Video) Angajații CEO sunt în greva foamei, PSD îi IGNORĂ! Dovada că...

(Video) Angajații CEO sunt în greva foamei, PSD îi IGNORĂ! Dovada că PSD blochează legea 197!

Dialog halucinant în Comisia de Muncă și Protecție Socială din Camera Deputaților. Senatorul Ion Iordache a încercat să introducă pe ordinea de zi legea 196, însă președintele PSD al Comisiei a REFUZAT să suplimenteze ordinea de zi.

“Cine blochează legea 197? Iată dovada!

În Comisia de Muncă și Protecție Socială din Camera Deputaților, PSD a făcut astăzi un joc oribil, care afectează viața a mii de angajați ai Complexului Energetic Oltenia!

Deși președintele PSD al comisiei, deputatul Adrian Solomon, mi-a promis că va pune pe ordinea de zi legea care modifică 197 în așa fel încât să se poată aplica, astăzi nu a permis suplimentarea ordinii de zi, în ciuda argumentelor mele.

Parlamentarii PSD Gorj, deși au promis gorjenilor că vor rezolva problema, nici măcar nu au venit să susțină amendamentele la comisie!

Ministrul PSD al Muncii, Marius Budăi,  a declarat astăzi în plenul Parlamentului că legea nu e bună și că nu se va aplica, deși el este cel care o ține blocată și de la care toți așteptam soluții, că așa ne-au promis Weber și colegii lui.

Sunt zeci de oameni în greva foamei, sunt sute de oameni care protestează de doi ani, sunt mii de cereri de pensionare și PSD blochează legea cu cinism!

Ascultați înregistrarea și trageți dumneavoastră concluziile!”, a transmis senatorul Ion Iordache.

Similare:

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

ULTIMA ORĂ

Recent Comments