13.8 C
Județul Gorj
miercuri, mai 22, 2024
- Advertisment -
AcasăPoliticaUn singur parlamentar la întâlnirea cu sindicatele de la Prefectura Gorj

Un singur parlamentar la întâlnirea cu sindicatele de la Prefectura Gorj

La invitația mai multor lideri de sindicat, Instituția Prefectului a găzduit, astăzi, o întâlnire cu parlamentarii de Gorj. Doar senatorul Ion Iordache de la Forța Dreptei a fost prezent în sală.

Atitudinea colegilor mei parlamentari este lipsită de respect și de responsabilitate. Oamenii pe care i-au umilit astăzi reprezintă câteva mii de angajați ai companiei de la care coaliția toxică PSD-PNL așteaptă să salveze sistemul energetic național și să crească producția! Vă era frică să răspundeți la întrebările oamenilor, colegi parlamentari? Sper că n-ați venit de rușine, că nu-i mai puteți privi în ochi pe aceşti oameni, după ce v-ați bătut joc de ei atâta timp minţindu-i că veți găsi soluții pentru aplicarea legii pensionării anticipate. Parlamentarii au obligația să reprezinte toți gorjenii, nu doar clientela de partid susținută în funcții de conducere deși n-are nicio pregătire. Din nou, rușine!”, a transmis Iordache.

Pe ordinea de zi a întâlnirii au fost teme vitale pentru viitorul companiei:

– condițiile de muncă;

– lipsa de personal;

– neaplicarea legii pensionării (197/2021);

– lipsa fronturilor de lucru;

– lipsa de transparență privind planul de restructurare etc.

„Îi felicit pe acești sindicaliști care nu se dau bătuți în ciuda tuturor obstacolelor și a trădării din partea unor lideri de sindicat și a politicienilor de la putere! Cu fiecare ocazie gorjenii văd că nu ar trebui să aibă așteptări de mai bine din partea acestei coaliții!Rămân cu același gust amar văzând ce oameni mici avem în conducerea acestui județ cu potențial atât de mare, dar sabotat de politruci care nu știu și nu vor să muncească pentru binele gorjenilor!”, a completat senatorul de Gorj.

Similare:

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

ULTIMA ORĂ

Recent Comments