duminică, septembrie 25, 2022
AcasăPoliticaUn gorjean a demisionat din Guvern!

Un gorjean a demisionat din Guvern!

Iulian Popescu, secretar de stat în Ministerul Cercetării, Inovării și Digitalizării și-a înaintat astăzi demisia din funcție motivând că nu-și mai poate îndeplini obiectivele din cauza actualului context politic.

Popescu a explicat decizia pe pagina sa de Facebook, iată textul integral: ”

Acum aproape un an și jumătate am intrat în administrația centrală cu obiectivul de a pune în interesul țării experiența mea, cu scopul reformării Statului Român și așezarea României la locul meritat în cadrul Uniunii Europene.

A fost o experiență interesantă și sunt bucuros că am reușit, împreună cu echipa, să punem pe tapet câteva subiecte importante precum simplificarea procedurilor de înființare a fondurilor de investiții, testarea mașinilor autonome ori încurajarea tehnologiei blockchain, ce vor contribui ca România să devină un campion al inovării și digitalizării.

Mă bucur că am întâlnit foarte mulți oameni competenți și dedicați, cu care sunt convins că voi avea o colaborare productivă și voi continua să dezvolt proiecte pentru oameni.

Din păcate, la acest moment contextul politic nu îmi mai conferă premisele necesare atingerii obiectivelor cu care am plecat la drum, motiv pentru care mi-am înaintat demisia din funcția de secretar de stat al Ministerului Cercetării, Inovării și Digitalizării.

Le doresc mult succes colegilor din minister și îi asigur că oricând vor avea nevoie de experiența mea vor găsi în mine un partener, chiar și din afara Guvernului”.

RELATED ARTICLES

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -

ULTIMA ORĂ

Recent Comments