13.8 C
Județul Gorj
miercuri, mai 22, 2024
- Advertisment -
AcasăAdministratieTrufelea, noul membru al Directoratului CEO, la Cariera Jilț Nord, unitate afectata...

Trufelea, noul membru al Directoratului CEO, la Cariera Jilț Nord, unitate afectata de un protest spontan

Cosmin Trufelea, nou membru în Directoratul CEO, a fost prezent astăzi la Cariera Jilț Nord, după ce ieri a fost la cele două Jilțuri iar sâmbătă la Tismana și la Pinoasa. Directorul a parcurs pe jos, în cizme, rutele spre excavatoarele ce trebuiau puse în funcțiune.

„După ce am însoțit muncitorii în majoritatea punctelor în care-și desfășoară activitatea, împreună cu ei am identificat o serie de măsuri prin care să rezolvăm problema transportului în interiorul carierei.În fiecare zi se vor amenaja noi tronsoane de drum, șefii de echipă se vor asigura că mijloacele de transport pot fi folosite în condiții de siguranță și că muncitorii au la dispoziție materialele necesare desfășurării activității.Voi ajunge în toate carierele Complexului Energetic Oltenia și mă voi asigura personal că măsurile dispuse sunt respectate și duse la îndeplinire”, a declarat Cosmin Trufelea.

„Muncesc în carieră, alături de acești oameni, de peste 25 de ani și nu am de gând să mă ascund în spatele unui birou acum. Voi rămâne în carieră, alături de ei, așa cum am fost întotdeauna”, a completat membrul Directoratului.

Similare:

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

ULTIMA ORĂ

Recent Comments