23 C
Județul Gorj
joi, iunie 13, 2024
- Advertisment -
AcasăEvenimentTrei femei implicate în omorârea și îngroparea unui nou-născut

Trei femei implicate în omorârea și îngroparea unui nou-născut

Un bebeluş a fost omorât şi îngropat, în urmă cu aproximativ doi ani, în grădina unei locuințe din comuna Licurici. Cel puțin asta a susținut în fața politiei femeia în spatele casei căreia a fost înhumat copilul, aceasta sesizând politia luni, mai exact, abia la trei ani de la comiterea faptei, după un conflict cu vecinii.

Pensionara povestește că copilul a fost adus pe lume de fiica vărului sau, acum în vârstă de 21 de ani, și că aceasta și mama ei, aflată acum in Italia, ar fi fost cele care ar ascuns fapta abominabilă, băgând copilul într-o pungă apoi în congelator. În cele din urmă, trupul copilului este adus de la Târgu Jiu și îngropat la 80 de cm în pământ, în spatele casei vecinei, mătușa a fetei care a născut.

Fata are însă o altă variantă a povesti.aceasta a declarat că a avortat copilul, că aceasta ar fi fost mort și că speriată ar fi lăsat-o pe mama ei sa rezolve problema, după ce a băgat corpul in șifonier. Aceasta a menționat că de atunci nu ar mai fi văzut corpul copilului și că de problema s-ar fi ocupat mama și mătușa.

Mătușa spune altceva și le indica vinovate pe mama și fiica acesteia. Toate trei sunt însă cercetate de anchetatori, în cauză fiind deschis un dosar penal pentru omor. Ancheta este coordonată de un procuror criminalist.

Similare:

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

ULTIMA ORĂ

Recent Comments