5.4 C
Județul Gorj
miercuri, decembrie 6, 2023
- Advertisment -
AcasăSocialTrei elevi din Gorj vor primi câte 1.000 de EURO

Trei elevi din Gorj vor primi câte 1.000 de EURO

Burse în valoare de 1000 de euro vor fi oferite pentru trei elevi din județul Gorj. Fiecare dintre cei trei va primi suma de 1000 de euro, în cadrul unui eveniment organizat în Parcul Coloanei Fără Sfârșit.

În această seară, înaintea concertului susținut de la ora 20.00, în Parcul „Coloanei Fără Sfârșit”, de violonistul Alexandru Tomescu și a lui vioară Stradivarius Elder-Voicu, acompaniat de pianista Adela Liculescu, elevii vor fi premiați și medaliați pentru rezultatele pe care le-au obținut la olimpiadele naționale și internaționale.
Bursele de Excelență vor fi acordate de Clubul Rotary din Târgu Jiu. Tinerii Mihai-Alexandru Bratu – Colegiul Național „Tudor Vladimirescu” din Târgu Jiu, Luca Abdulhadi – Liceul Teoretic Novaci și David Ioan Sbora – Colegiul Național „Tudor Vladimirescu” din Târgu Jiu au câștigat o competiție organizată de club în luna mai.
Clubul Rotary oferă 100 de invitații VIP primilor 100 de elevi cu mediile cele mai mari de absolvire pentru a răsplăti eforturile depuse de proaspeții absolvenți ai examenului de bacalaureat.

Similare:

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

ULTIMA ORĂ

Recent Comments