25.1 C
Județul Gorj
miercuri, iulie 24, 2024
- Advertisment -
AcasăSocialTransporta ilegal carne de vânat!

Transporta ilegal carne de vânat!

Transporta ilegal carne de vânat!

Este vorba despre un tânăr, de 29 de ani, din comuna Baia de Fier, care în urma unui control făcut vineri seara a fost prins cu o carcasă de carne de vânat.

Se pare că ar fi vorba despre un porc mistreţ, vânat legal, dar oamenii legii au confiscat carnea, având suspiciuni privind provenienţa ei.

„În seara de 12 aprilie 2024, polițiști din cadrul Secției 9 Poliție Rurală Novaci au identificat un autoturism, condus de un bărbat, în vârstă de 29 de ani, din Baia de Fier, care circula din direcția unui drum forestier și a staționat la intersecția cu DJ-665. În urma controlului autoturismului, polițiștii au identificat carcasa unui animal, ale cărui membre și cap fuseseră tăiate și îndepărtate. Conducătorul auto a precizat faptul că trupul provine de la un animal sălbatic, specia porc mistreț, care fusese împușcat într-un fond de vânătoare, de către un alt bărbat, în vârstă de 40 de ani, fiind identificat ulterior de către polițiști. Cel din urmă a prezentat autorizația de vânătoare colectivă, care era valabilă și arma de vânătoare, deținută și transportată în condiții legale. Întrucât existau suspiciuni cu privire la specia animalului sălbatic a cărui carcasă a fost identificată în autoturism, întreaga cantitate de carne a fost indisponibilizată de polițiști până la stabilirea cu exactitate a provenienței acesteia. În cauză, polițiștii au întocmit dosar penal, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de braconaj” informează Poliţia Gorj.

Similare:

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

ULTIMA ORĂ

Recent Comments