25.7 C
Județul Gorj
joi, iulie 25, 2024
- Advertisment -
AcasăEvenimentTânărul dispărut duminică în apele Jiului a fost găsit înecat

Tânărul dispărut duminică în apele Jiului a fost găsit înecat

Vineri, 11 Iunie 2021, in jurul orelor 13:00, misiunea de căutare a tânărului căzut in apele Jiului, zona Vârț, a luat sfârșit pentru pompierii de la ISU Gorj. Trupul neînsuflețit al tânărului a fost găsit de către un echipaj de pompieri din cadrul Punctului de Lucru Rovinari – Detasamentul de Pompieri Motru.

Tânărul decedat avea vârsta de 29 de ani. Acesta a căzut în apă dintr-o barcă pneumatică în timp ce se afla, duminică, la plimbare. În momentul în care s-a dezechilibrat, în barcă se mai afla un bărbat care a putut fi recuperat de cei de la ISU din Jiu. Zona în care s-a răsturnat barca este extrem de periculoasă, sunt curenți de apă și face dificilă chiar și operețiunea de salvare a celor de la ISU Gorj.

Apelul la 112 a fost făcut duminica în jurul orei 22,00. Inițial, în barca pneumatică se aflau patru bărbați care au plecat din Târgu-Jiu, în scop de agrement, doi dintre ei au decis, însă, să renunțe la deplasare cu câteva minute înainte de a se răsturna aceasta.Ceilalți doi au continuat să se deplaseze pe râu, iar la cîțiva kilometri barca s-a răsturnat. Apelul către autorități a fost facut de cei 2 tineri care abandonaseră deplasarea cu barca, după ce au vazut că ceilalți nu mai ajung în Rovinari, zona în care stabiliseră să se întâlnească.

Similare:

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

ULTIMA ORĂ

Recent Comments