23 C
Județul Gorj
joi, iunie 13, 2024
- Advertisment -
AcasăAdministratieSusținere puternică pentru Iordache din partea membrilor PNL Gorj

Susținere puternică pentru Iordache din partea membrilor PNL Gorj

“Salvăm 1.800 de locuri de muncă!”. Este declarația senatorului liberal PNL Gorj, Ion Iordache, care a purtat noi discuții cu președintele Senatului, Nicolae Ciucă și ministrul Energiei, Sebastian Burduja, privind modificarea actului normativ care vizează păstrarea în Complexul Energetic Oltenia a celor 1800 de noi angajați, încadrați în anul 2022, pe perioadă determinată. Președintele PNL Gorj dă asigurări că angajații colosului energetic nu își vor pierde locurile de muncă.

“Împreună cu președintele PNL, Nicolae Ionel Ciucă, și cu Ministrul Energiei, Sebastian Burduja, am stabilit etapele pe care trebuie să le urmăm în aceste zile pentru a modifica OUG 27/2022 în așa fel încât cei 1800 de angajați ai Complexului Energetic Oltenia, angajați pe perioadă determinată, să-și păstreze locurile de muncă.
Nu pot decât să apreciez empatia și responsabilitatea de care dau dovadă colegii mei atunci când vine vorba de oamenii din județul nostru care riscă să-și piardă locul de muncă, de familiile lor care stau cu grija zilei de mâine.”, declară Ion Iordache.

Susținere puternică din partea membrilor PNL Gorj

Senatorul gorjean are o susținere puternică din partea membrilor PNL Gorj, privind salvarea celor 1800 de locuri de muncă, ocupate de ultimii angajați din companie.

Primarii liberali și-au exprimat susținerea pentru senatorul liberal, prin numeroasele postări realizate pe paginile lor de socializare.

“Nicolae Ciucă și “MINISTRUL” Sebastian Burduja, la inițiativa senatorului Ion Iordache au discutat cu responsabilitate problema celor 1800 de angajați ai CEO, pentru care trebuie găsită solutia de a rămâne angajați, pe perioadă nedeterminată.
FELICITĂRI pentru implicare, domnule Ion Iordache! “, transmite Liviu Cotojman, primarul comunei Roșia de Amaradia.

“Domnul senator Ion Iordache ne demonstrează încă odată că deviza „Hai la treaba”, nu este un simplu slogan (…). Vă mulțumim mult, că “vă pasă” domnule senator!”, a adăugat Irina Cojocaru, primarul comunei Bumbesti Pițic.

Și Cristinel Cioc, viceprimarul cu atribuții de primar al orașului Turceni, apreciază implicarea de care dă dovadă Ion Iordache, privind situația CEO.

“Azi, avem certitudinea că CEO își continuă activitatea datorită implicării și asumării responsabilității de către Președintele PNL Gorj Ion Iordache, împreună cu conducerea PNL. (…) CEO are viitor!”

Reacții au venit și din partea liderilor de organizații din PNL Aninoasa și PNL Motru.

“Senatorul Ion Iordache împreună cu conducerea PNL sunt responsabili până la capăt. După integrarea celor peste 1800 de salariați în cadrul CEO, azi, demonstrează din nou că scopul este acela de a păstra locurile de muncă în Gorj și de a asigura stabilitatea companiei.”, transmite Marius Dimulescu, președintele PNL Aninoasa.
Și Matei Anton, președintele PNL Motru, transmite felicitări senatorului liberal, Ion Iordache:
“(…) PNL continuă să fie un partid responsabil, care încearcă să rezolve problemele concrete ale comunității!
Împreună cu președintele PNL, Nicolae Ionel Ciucă, și cu Ministrul Energiei, Sebastian Burduja , senatorul Ion Iordache a stabilit etapele care trebuie urmate în aceste zile pentru a modifica OUG 27/2022 în așa fel încât cei 1800 de angajați ai Complexului Energetic Oltenia, angajați pe perioadă determinată, să-și păstreze locurile de muncă.
Felicitări, pentru implicare, domnule senator, Ion Iordache!”

Similare:

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

ULTIMA ORĂ

Recent Comments