17 C
Județul Gorj
vineri, iulie 26, 2024
- Advertisment -
AcasăSocialStrigăt de ajutor pentru fostul fotbalist Florin Bejinaru!

Strigăt de ajutor pentru fostul fotbalist Florin Bejinaru!

Strigăt de ajutor pentru un fost fotbalist, actual antrenor. Florin Bejinaru are nevoie de sprijin pentru a depăși o perioadă grea pe care o traversează. A suferit o intervenție chirugicală într-o clinică din Capitală, iar acum trebuie să urmeze un tratament în străinătate, un tratament extrem de costisitor.

“Dragi români,haideți să sprijinim urgent un PANDUR adevărat!

Nu demult, o veste tristă a cuprins întreaga suflare panduristă, atât din Gorj, cât și din întreaga țară:minunatul și loialul fost fotbalist și actual antrenor, Florin Bejinaru, cu o activitate neîntreruptă, de peste 30 de ani, sub culorile îndrăgitei grupări sportive, a suferit o intervenție chirurgicală complicată într-un spital bucureștean.
În acest moment dificil, drumul sigur pentru viață, trebuie urmat într-o clinică de specialitate din străinătate, iar suma de 30 de mii de euro necesară urgent este peste puterea materială a familiei sale.
Haideți să ne mobilizăm cu toții, panduriști, oameni simpli sau iubitori de fotbal și de performanță, și să-l ajutăm pe acest OM special, dedicat atâta amar de vreme echipei sale favorite, Pandurii Târgu Jiu, dragostea gorjeană de pretutindeni!
BEJINARU FLORIN CONSTANTIN
Cont : RO24BACX0000001709993000
deschis la UNICREDIT ȚIRIAC BANK S.A.”, au transmis apropiații pe rețelele de socializare.

Similare:

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

ULTIMA ORĂ

Recent Comments