10 C
Județul Gorj
miercuri, mai 1, 2024
- Advertisment -
AcasăPoliticaSondaj: PSD și PNL, în preferințele românilor la alegeri

Sondaj: PSD și PNL, în preferințele românilor la alegeri

Anul electoral bate la ușă. Vor fi patru runde de alegeri: europarlamentare, parlamentare, locale și prezidențiale. Au fost efectuate mai multe sondaje de opinie, iar, potrivit datelor, PSD și PNL ocupă primele două locuri. Concret, PNL și PSD ar obține peste 50% dacă ar avea loc alegeri europarlamentare duminica viitoare. Asta reiese dintr-un sondaj Avangarde, realizat în intervalul 20-28 septembrie plasează, în continuare, partidele de guvernare pe primele două poziții. Potrivit măsurătorii, dacă duminica viitoare ar avea alegeri parlamentare, voturile s-ar distribui astfel: PSD – 31%, PNL – 21%, AUR – 19%, USR – 13%, UDMR – 5%, SOS-Șoșoacă – 5%. Celelalte partide ar obține un procent mai mic de 5%.

“Trei sondaje serioase din ultima perioadă indică o plasare a PNL în zona valorii de 20%, chiar peste. Este o consecință firească a unei abordări responsabile și echilibrate la guvernare. Cred că e limpede acum cine aruncă pe piață aiureli, dezinformări și care e de fapt realitatea. PNL a făcut ce trebuie și oamenii respectă asta. Poți să rămâi serios, la guvernare, în dezbateri, fără populism, și rezultate se văd și în opinia publică. Pe termenul lung, populismul este o ciumă și nu servește la nimic.

Unii poate nu au crezut, dar seriozitatea aduce puncte. Atunci când țara e într-un moment mai greu, e nevoie de oameni maturi la butoane, nu de saltimbanci, nu de scandalagii. E un pariu pe care o să îl câștigăm, în primul rând pentru România.”, a transmis Ionuț Stroe, purtător de cuvânt al PNL.

Similare:

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

ULTIMA ORĂ

Recent Comments