24.2 C
Județul Gorj
vineri, iulie 26, 2024
- Advertisment -
AcasăEvenimentȘocantPiscina morții. S-a înecat în piscina lui Lemnaru, sub ochii angajaților.

Șocant[Foto-video]Piscina morții. S-a înecat în piscina lui Lemnaru, sub ochii angajaților.

Un bărbat de 40 de ani a murit ieri la Târgu Jiu, în piscina de pe insuliță a miliardarului Călin Lemnaru.

Modul șocant în care un om în toată firea ajunge să sfârșească într-o piscină destul de populată și cu angajați care ar trebui să vegheze, potrivit legii, ca astfel de tragedii să nu se întâmple, este de competența organelor penale. Procurorii trebuie să înceapă cercetarea pentru infracțiunea de omor din culpă sau omor din neglijență. Vinovați pot fi angajații piscinei, cu atribuții de salvamar, dar și patronul sau administratorul locației.

Cu ce garanții își trimit părinții copiii în această unitate, dacă nimeni nu supraveghează ce se întâmplă în bazinele cu apă.

Teribilă este și atitudinea celorlalți clienți, care privesc minute în șir trupul de pe fundul apei. În culmea ignoranței, unii au și filmat, fără să sară în ajutor.

Sursa video canalul de youtube: tvsudro( https://www.youtube.com/user/tvsudro)

Dacă în urmă cu mulți ani, Lemnaru era văzut în sezonul estival cum își supraveghea atent angajații de pe insuliță, acum e preocupat doar  de expansiunea și monopolul în Horeca din Târgu-Jiu. După ce a fost un sponsor constant al PSD, beneficiind de toate concesionările posibile din domeniul public al  municipiului, astăzi Lemnaru a primit cadou de la primarul liberal, Marcel Romanescu, un sfert din Piața Prefecturii Gorj, unde a construit o terasă gigant.  Disperat după venituri, a ocupat și trotuarul de alături cu umbrele și mese.

O scenă a tupeului și a parvenirii s-a petrecut  acum câteva zile, când un bătrân care trecea prin zona Pieței Prefecturii i-a reproșat bogatului ca s-a întins mult prea mult cu terasa, într-un loc  simbolic pentru Gorj. Patronul l-a  trimis pe vârstnic direct la  „ dracu”. Banii aduc fericirea, nu și educația, ar spune majoritatea oamenilor cu bun simț.

Un prim scenariu legat de moartea bărbatului ar fi o stare de rău, chiar un infarct, care a dus, probabil, la incapacitatea sa de a ieși din apă și înec. Chiar și așa, nimic nu scuză lipsa de reacție a angajaților. Așa cum se vede în video-ul de mai sus, nimeni nu intervine.

Nu știm dacă la ANNA există salvamari, și nici dacă aceștia sunt multifuncționali, așa cum se poartă la mai multe firme din Gorj. Posibil ca  în momentul evenimentului, aceștia să fi fost la bucătărie sau ocupați să servească băuturi clienților. Cu siguranță, cei care vor instrumenta cazul morții ne vor oferi toate răspunsurile în zilele următoare.

Până la ora publicării acestui articol, în mass-media locale nu a aparut niciun comunicat de presă din partea  firmei care administrează complexul de piscine, din care să aflăm imprejurările in care s-a produs tragedia. Dimpotrivă, știrea inițială cu decesul de la piscina Anna a disparut subit de pe mai multe site-uri de presă online.

Inspectoratul de Politie Gorj, pe silentios, de asemnea.

Similare:

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

ULTIMA ORĂ

Recent Comments