23.6 C
Județul Gorj
miercuri, iulie 24, 2024
- Advertisment -
AcasăSocialȘi Iordache cere renumărarea voturilor la CJ Gorj

Și Iordache cere renumărarea voturilor la CJ Gorj

Și senatorul liberal Ion Iordache, candidat la CJ Gorj cere renumărarea voturilor.

Cosmin Popescu a câștigat, duminică, un nou mandat de președinte al Consiliului Județean Gorj cu 45,72% din voturi, în vreme ce Ion Iordache, candidatul PNL, a obținut 28,96%.

“Au fost foarte multe suspiciuni de fraudă și, așa cum am văzut și au prezentat și cei din presă, și nu numai, era de datoria noastră să facem această solicitare, pentru că toată lumea a zis că asta trebuie făcut și nu putem să abandonăm așa, măcar să demascăm furtișagurile pe care le-au făcut, să vadă toată lumea treaba asta. Acum, să vedem dacă Biroul Județean va accepta cererile. Noi mergem până la capăt. Sunt anumite localități în care rezultatul fiind atât de strâns, este clar că se pot întâmpla lucruri acolo, e complicat per total județ. La nivel județean, cu siguranță se va dovedi că au furat peste tot, că asta este stilul lor și genul, acum, vom vedea, pentru că anumite furtișaguri le-au acoperit deja și este greu să le demonstrezi, dar unele, cu siguranță, sunt încă vizibile”, afirmă senatorul.

Acesta a mai spus că au fost sesizate mai multe nereguli în procesul electoral de duminică.

“De la calitatea hârtiei, asta e clar că ăsta este un lucru care dovedește, se vede că au fost făcute buletine de vot în tipografii diferite, buletine de vot fără ștampile pe ele, buletine mai multe decât este cazul puse la un alt candidat, cum am descoperit. De exemplu, avem procese verbale, la Târgu-Jiu, în care au fost trecute numărul voturilor de la UDMR la PNL și invers, adică au făcut chestiuni de genul ăsta, s-au făcut greșeli ca să creeze un avantaj celorlalți. La nivel județean, este mult prea complicat, în schimb, la nivelul unora dintre localități, cum este Târgu-Jiu și Cărbunești, eu sunt convins că, acolo, noi am câștigat”, a adăugat liderul PNL Gor

Similare:

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

ULTIMA ORĂ

Recent Comments