15.7 C
Județul Gorj
miercuri, mai 22, 2024
- Advertisment -
AcasăPoliticaSenatorul PNL Gorj și-a convins colegii să susțină proiectul pentru reducerea vârstei...

Senatorul PNL Gorj și-a convins colegii să susțină proiectul pentru reducerea vârstei de pensionare

Ion Iordache, parlamentar PNL Gorj, a reușit să coaguleze echipa de deputați ai organizației gorjene pentru susținerea proiectului de lege privind reducerea vârstei de pensionare pentru mineri și energeticieni. De altfel, Iordache a strâns și mana lui Orban, care pledează pentru proiectul atât de dorit de angajații CEO.

“Am obținut sprijin pentru proiectul de lege privind reducerea vârstei de pensionare și recunoașterea condițiilor de muncă a angajaților Complexului Energetic Oltenia! Deși am fost reținut în declarații, am susținut decisiv angajații companiei în fiecare etapă a acestui proiect. După ce legea a trecut de Senat, a fost blocată în Comisia de Muncă a Camerei Deputaților timp de trei luni. La ședința organizată la Prefectura Gorj am arătat în fața liderilor de sindicat că USR bloca proiectul și i-am obligat să-l pună pe ordinea de zi. Astăzi am avut o întâlnire cu președintele Camerei Deputaților, Ludovic Orban, care a decis să pledeze în favoarea proiectului de lege în fața altor colegi deputați”, a comunicat senatorul liberal. Parlamentarul subliniează că și colegii săi din PNL Gorj, Vîlceanul și Pecingină, ar fi de acord să voteze proiectul de lege.
“Am purtat discuții și în interiorul echipei de la Gorj, Dan Vîlceanu și Gheorghe Pecingina vor vota această lege. Miercuri, 16 iunie, proiectul privind reducerea vârstei de pensionare și recunoașterea condițiilor de muncă pentru angajații companiei, va fi în plenul Camerei Deputaților și angajații companiei se vor pensiona cu până la 13 ani mai devreme”, a mai spus Iordache.
„Am lucrat în minerit și știu care sunt condițiile de muncă, de aceea voi fi întotdeauna alături de acești oameni!”, a mai spus parlamentarul.

Similare:

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

ULTIMA ORĂ

Recent Comments