25.6 C
Județul Gorj
marți, iulie 23, 2024
- Advertisment -
AcasăSocialSenatorul Iordache primește zeci de mesaje de la mineri și energeticieni!

Senatorul Iordache primește zeci de mesaje de la mineri și energeticieni!

Senatorul Ion Iordache primește zeci de mesaje de la mineri și energeticieni, după ce le-a transmis să îi scrie în privat, printr-un mesaj postat pe pagina de socializare

“Văzând cum s-au petrecut lucrurile, și în această perioadă, cu încercarea de a nu mai prelungi contractele la o parte dintre angajați, convingerea mea este că dacă avem un demers comun și suntem uniți, putem să schimbăm lucrurile. S-a dovedit și de această dată, iar ce văd că se întâmplă, astăzi, la noi în județ și în companie este faptul că nu doresc nici parlamentarii ceilalți, nici liderii de sindicat să fim uniți pentru județ și, atunci, am făcut apel la oameni, pentru că ei își doresc să aibă un loc de muncă sigur și să aibă activitate, iar datoria mea este să le arăt soluția pe care o văd eu. Dacă au încredere în ea, atunci vom fi în același sens, pentru că eu îmi doresc să sprijin compania și pe oamenii care lucrează acolo.

(…)La următoarea tentativă de a da oameni afară, cu siguranță, dacă vor fi mai mulți și vor fi, pentru că sunt deja câteva sute care mi-au scris în privat, mi-au lăsat număr de telefon, mi-au zis că vor să facem planuri împreună, pentru că nu mai au încredere în ceilalți, veți vedea că nu va fi așa ușor de aici încolo. Cu atât mai mult, pentru că este o companie cu capital de stat, nu pot să facă așa de capul lor, cum vor unii sau alții, iar noi, ca și gorjeni, ca și oameni ai locului, ca și politicieni din județul Gorj, nu putem să mai lăsăm lucrurile așa. Vedem în ce direcție s-a dus, și nu numai în Gorj, în mai multe județe din țară s-a distrus economia, pentru că au fost lăsați cei care au condus-o să facă cum vor ei. Este o companie de stat și trebuie apărat interesul general, nu al unui grup restrâns de oameni”, a transmis senatorul.

Similare:

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

ULTIMA ORĂ

Recent Comments