25.7 C
Județul Gorj
joi, iulie 25, 2024
- Advertisment -
AcasăPoliticaSenatorul Iordache: Apropierea de PSD mă îngrijorează!

Senatorul Iordache: Apropierea de PSD mă îngrijorează!

Senatorul PNL Gorj, Ion Iordache, a avut o ieșire publică în cazul tensiunilor existente la acest moment în Guvern, spunând, apăsat, că apropierea se PSD îl îngrijorează. 

„România a mai fost în situația asta și nu a reușit să construiască nimic! Mi-am păstrat distanța față de criza politică din ultimele zile pentru că, așa cum am spus de multe ori, oamenii au nevoie de soluții la problemele lor, nu de conflicte. În situația actuală suntem tot mai departe de reforme, de investiții, de construcție și dezvoltare, fapt care mă nemulțumește profund. Am intrat în politică tocmai pentru că proiectele mari care pot dezvolta comunități nu au șanse fără sprijin politic și guvenamental. În ultimul an am făcut pași importanți pentru dezvoltarea județului Gorj și nu pot accepta ca toate proiectele noastre sa fie puse în pericol de aceasta criză politică”, a spus Iordache.

„Fac un apel de unitate către colegii liberali, indiferent care le este opțiunea în campania internă! Eu voi sprijini doar soluția care va arăta maturitate politică și care va pune pe primul loc dezvoltarea Gorjului și a României!”, a completat parlamentarul.

Similare:

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

ULTIMA ORĂ

Recent Comments