13.3 C
Județul Gorj
sâmbătă, septembrie 30, 2023
- Advertisment -
AcasăUltima oraȘef lăudat din Primăria Târgu Jiu, reținut de poliție

Șef lăudat din Primăria Târgu Jiu, reținut de poliție

Șeful serviciului de urbanism din primăria Târgu Jiu a fost reținut pentru 24 de ore . Răzvan Retezeanu este acuzat de abuz în serviciu.

Om de bază al primarului Marcel Romanescu, Retezeanu a preluat conducerea serviciului după demiterea fostei șefe , Hermina Pasăre.

Reținerea din această seară vine după o serie de dezvăluiri apărute în spațiul public despre autorizații de construcție  ilegale eliberate în favoarea unor oameni de afaceri apropiați administrației locale.

Și Prefectura Gorj ar fi finalizat de curând un control din care reiese că Retezeanu nu ar fi obținut functia de șef în mod legal.

Retezeanu este soț de judecătoare. Echipa condusa de el la Primăria Târgu Jiu a fost cotată cu încredere maxima într-o postare a primarului Romanescu.

 

„Echipa de la Urbanism a trecut printr-o schimbare radicală, iar acest lucru se reflectă în activitatea și rezultatele acestui serviciu deosebit de important din cadrul Primăriei Municipiului Târgu Jiu. Condusă acum de domnul Răzvan Retezeanu. Echipa este foarte eficientă. Mă bucur enorm că s-a putut depăși acea fază <nu se poate>, iar acum eforturile se concentrează pe găsirea de soluții legale pentru a ajuta cetățenii”, spunea Marcel Romanescu.

Similare:

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

ULTIMA ORĂ

Recent Comments