20 C
Județul Gorj
vineri, iunie 14, 2024
- Advertisment -
AcasăPoliticaSchimbări în PSD Gorj

Schimbări în PSD Gorj

Update: Cristinel Rujan l-a înlocuit pe Aurel Popescu în fruntea PSD Tg-Jiu. Noul președinte a fost prefect de Gorj, a câștigat un mandat de consilier județean, va fi vicepreședinte al Consiliului Județean Gorj și este considerat un apropiat al președintelui executiv PSD Gorj, Cosmin Popescu.

Social democrații traversează scandal după scandal din cauza înfrângerii de la Târgu Jiu. Surse din interiorul formațiunii spun că se duce un război între taberele constituite în jurul lui Aurel Florescu și Mihai Weber. Înfrângerea lui Ciprian Florescu era previzibilă mai ales că acesta nu și-a dorit să candideze la Tg-Jiu și a făcut campanie doar la presiunea electoratului și a activului de partid. Aurel Popescu i-a stat alături toată campania electorală dar nu a reușit decât să-și transfere mare parte din înfrângere.
Schimbarea lui Aurel Popescu pare certă, vehiculându-se deja potențiali înlocuitori, Claudiu Manta, Critinel Rujan și Luis Popa.

Adrian Tudor, motiv de scandal în PSD

Alt motiv de ceartă în PSD Tg-Jiu este și plecarea lui Adrian Tudor care i-a costat scump pe social democrați. Această ruptură a fost bagatelizată de Mihai Weber în precampania electorală când declara că: “În ceea ce îl privește pe Adrian Tudor, subiectul, din punctul meu de vedere, este închis. N-am ce să-i spun, n-am avut niciun fel de dialog cu el și nici nu voi avea, pentru că are o abordare total independentă și singulară. N-am niciun fel de chestie, subiectul Adrian Tudor este închis pentru mine. Deci, dacă mă întrebați, întrebați-mă de oameni care sunt în echipa PSD, din echipa municipiului Târgu Jiu, oameni care sunt membri de partid activi”. Social democrații care au muncit în campanie mai reproșează liderilor partidului felul în care l-au tratat pe Cristian Toader Pasti, și el propus pentru excludere pentru vina de a-I fi avertizat că vor pierde la Tg-Jiu.

Ciprian Florescu, recompensat că a “înfrânt”

Discuții aprinse naște și lista candidaturilor la alegerile parlamentare, ipoteza unei candidaturi a lui Ciprian Florescu este considerată o greșeală atât din punct de vedere al imaginii cât și ca mesaj transmis activului de partid. Luis Popa a declarant că: “Acele persoane care doar se prefac că muncesc trebuie să plece acasă”, aparent referindu-se la Ciprian Florescu.

 

Similare:

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

ULTIMA ORĂ

Recent Comments