17 C
Județul Gorj
vineri, mai 17, 2024
- Advertisment -
AcasăSocialScandal uriaș la Motru pe câinii comunitari

Scandal uriaș la Motru pe câinii comunitari

Este un scandal uriaş în municipiul Motru iar totul a pornit de la eutanasierea mai multor câini aflaţi în padocul din oraş. Cel care este acuzat că ar fi ucis animalele, prin semnătura, este chiar directorul Direcţiei Publice Motru. Acuzaţiile vin din partea Asociației Pro Animals care se ocupă de îngrijirea animalelor. Nici primarul din localitate nu ştia nimic despre aceste eutanasieri.

Reprezentaţii Direcţiei Publice din Motru au cerut, iniţial, aprobare de la Primărie pentru a eutanasia cânii bolnavi şi bătrâni, dar autorităţile locale n-au fost de acord.Au mai făcut o solicitare, iar cea de-a doua a fost cu noroc. Aşa că au trecut la eutanasierea câinilor. Primarul spune însă că în solicitare nu era specificat câţi câini vor fi ucişi. Au fost omorâți 12 spun cei de la asociație care au sesizat poliția, deoarece găsiseră stăpâni pentru o parte dintre câinii omorâți, asta in vederea adopției.

Mai multe asociații care au că scop protejarea animalelor au percutat la auzul acestei vești tragice, asta mai ales că la niciun adăpost de animale din Gorj nu s-au făcut eutanasieri. Poliția Animalelor a făcut control la DP Motru și în cauză s-a deschis un dosar penal.

Similare:

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

ULTIMA ORĂ

Recent Comments