19.7 C
Județul Gorj
miercuri, iulie 24, 2024
- Advertisment -
AcasăSocialSancțiuni aplicate de jandarmii gorjeni în minivacanța de Paște!

Sancțiuni aplicate de jandarmii gorjeni în minivacanța de Paște!

În perioada 01–06 mai a.c., jandarmii din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean ,,Tudor Vladimirescu” Gorj au acționat pentru asigurarea unui climat normal de ordine și siguranță publică la manifestările cultural-artistice și religioase, care s-au organizat în această perioadă în județul Gorj.

“Jandarmii gorjeni au acţionat în mod independent cât şi în sistem integrat pentru prevenirea şi combaterea faptelor antisociale, iar pe timpul misiunilor nu au fost înregistrate evenimente deosebite.

Au fost aplicate un număr de 12 sancțiuni contravenționale în valoare totală de 4.400 lei și în cooperare cu Poliția au fost constatate 14 infracțiuni, cu 12 autori. Totodată, au fost realizate un număr de 183 verificări în aplicația eDAC.

     Sancțiunile contravenționale aplicate au fost pentru tulburarea ordinii și liniștii publice, consum de băuturi alcoolice în locuri publice, adresarea de injurii și expresii jignitoare, transport de material lemnos fără documente.   

Totodată, au fost recepționate un număr de 54 de apeluri SNUAU 112 în ascultare colectivă și 5 prin alte sisteme.

       În această perioadă, jandarmii montani din Rânca, Runcu și Tismana au acționat pentru informarea, îndrumarea şi acordarea de asistenţă turiştilor, fără a fi înregistrate incidente.

Mulțumim cetățenilor care au ales să petreacă această minivacanță în mod responsabil și au dat dovadă de înțelegere cu privire la măsurile de siguranță adoptate.

  Vă reamintim că puteți solicita sprijinul jandarmilor aflați în dispozitivele de ordine publică, în mod direct sau prin apelarea numărul unic de urgență 112.”, transmit jandarmii gorjeni.

Similare:

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

ULTIMA ORĂ

Recent Comments