25.4 C
Județul Gorj
duminică, iulie 21, 2024
- Advertisment -
AcasăEvenimentSalvamontiștii gorjeni, premiați

Salvamontiștii gorjeni, premiați

Salvamontiștii gorjeni au fost premiați. Premiul le-a fost acordat pentru ideea inedită de a-i salva pe cei aflați la nevoie cu ajutorul dronelor.

În cadrul Biz Sustainability Awards, Salvamont Gorj a primit premiul Tech for Good, care reprezintă o recunoaștere a muncii depuse în implementarea proiectului de salvare cu drone.
“Inca o recunostere a proiectului de salvare cu ajutorul dronelor , proiect inceput la Târgu Jiu și dezvoltat la nivel național de către #VodafoneRomânia, Consiliul Județean – Gorj , Salvamont Romania si Salvamont Gorj.
Premiul Tech for Good din cadrul Biz Sustainability Awards a fost acordat proiectului de salvare montană cu ajutorul dronelor, prin tehnologia pusă la dispoziție de Vodafone. Mulțumim echipelor Salvamont Romania pentru tenacitatea lor și pentru încrederea în cea mai bună rețea, Vodafone, pentru toate situațiile în care este nevoie de ajutor pentru salvarea de vieți.
Iata ce a insemnat , doar in ultimul an , acest proiect si colaborarea frumoasă dintre cei care au inteles importanta activității de salvare montană și potentialul imens al echipelor Salvamont , proiect care va ramane in istoria acestui deosebit parteneriat, cu multe rezultate de excepție atat pe plan național cât si international:
. 70% din echipele de salvare montana #Salvamont folosesc drone la interventii pentru a scadea timpii de de căutare de 10 ori
. Singura tara din Europa cu acoperire nationala pentru procesare fotograme cu AI Saruav prin Centrul National de Analiza Date CNAD organizat la Târgu Jiu printr-un proiect comun Vodafone-Salvamont-Consiliul Judetean Gorj.
. Premiul – „Best Upcoming SAR Drone Team” la Conferinta mondiala de salvare cu drone – IEDO – International Emergency Drone Organization – Paris
. Gold Award – Romanian PR Award Gala – Tech PR & Innovation Communication category
. Premiul Innovator of the Year for Salvamont project la Business Review Gala – Vodafone Romania
. Gala muntelui, Busteni – Trofeul Gala Muntelui 2023 – Salvamont Romania – interventie cu drone cu sprijinul Vodafone
. Salvamont Romania – Emblema de onoare a Departamentului pentru Situatii de Urgenta pentru intreaga activitate si Centrul National de
Analiza Date
. Prezentare conferinta mondiala de salvare de pe partii – FIPS, Franta (Fédération Internationale des Patrouilles de Ski)
. Prezentare conferinta mondiala de salvare montana CISA – IKAR (International Mountain Rescue Committee Congress) – Elvetia
. Upgrade tehnologic Dispeceratul National Salvamont – Vodafone 0SALVAMONT
. Upgrade aplicatia mobila SALVAMONT (iOS / Android)
. Concursul profesional de salvare montana International Mountain Rescue Race Romania – desfasurat la Ranca cu 36 de echipe si 9 tari
Ne inclinam in fata tuturor celor care au muncit si contribuit la aceste realizari, colegilor din Vodafone Romania, partenerilor si echipelor Salvamont din tara!”., transmite Sabin Cornoiu.

Similare:

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

ULTIMA ORĂ

Recent Comments