5.4 C
Județul Gorj
miercuri, decembrie 6, 2023
- Advertisment -
AcasăAdministratie“Rușine, PSD Gorj!”

“Rușine, PSD Gorj!”

“Rușine, PSD Gorj!” Este mesajul transmis de reprezentanții PNL Gorj după ce în spațiul public, fără pic de respect și bun simț, Anca Bordușanu, secretarul general PSD Gorj și-a permis să-l tragă la răspundere pe senatorul PNL Gorj, Ion Iordache care s-a implicat de fiecare dată când a fost nevoie pentru Gorj și pentru gorjeni.

Acum, aceasta cu nerușinarea specifică celor din PSD Gorj, îl acuzase pe Ion Iordache, președintele PNL Gorj, că n-a rezolvat problema , privind terenurile pe care se află casele strămutaților de la Câmpu Mare în 30 de zile, așa cum anunțase în urma unei întâlniri cu reprezentanții Primăriei Albeni.

Și viceprimarul cu atribuții de primar al comunei Albeni, Cristinel Țîrcomnicu, spune că este convins că va fi rezolvată problema terenurilor, iar oamenii vor deveni proprietari.

”De 17 ani, în Gorjul condus de PSD, nu a încercat nimeni să rezolve problema a peste 240 de familii din Albeni, strămutate după cele mai grave alunecări de teren din istoria județului Gorj.

Acum o lună și o zi, președintele PNL Gorj, Ion Iordache, împreună cu prefectul județului Gorj, Iulian Popescu, au găsit o soluție și au început demersurile pentru acordarea actelor de proprietate pentru terenul de sub casele oamenilor strămutați. Cu o mârșăvie de cea mai joasă speță, conducerea PSD Gorj a ieșit astăzi să atace această implicare în rezolvarea problemei oamenilor din Albeni pe motiv că s-a întârziat o zi!

Tupeul celor care stăpânesc Gorjul de 30 de ani nu cunoaște limite! Conduc profund toate structurile județului nostru și nu au mișcat un deget să rezolve ceva pentru oameni, i-au privit senin în ochi toți acești ani, dar ies la atac în loc să le crape obrazul de rușine.

Rolul unui parlamentar este să așeze la aceeași masă instituțiile care pot rezolva o problemă. Asta s-a întâmplat acum o lună la Albeni când Primăria, Instituția Prefectului, Consiliul Local și Oficiul Județean de Cadastru au agreat o soluție pentru prima dată în 17 ani. Termenul asumat a fost depășit din cauza întârzierii unui răspuns de la ADS, de care este nevoie pentru emiterea hotărârii de Consiliul Local.

PSD Gorj demonstrează încă o data că este incapabil să facă ceva concret pentru gorjeni și faptul că alții pot și fac îi irită peste măsură. Rușine, PSD Gorj! Mare rușine!” transmite PNL Gorj.

240 de familii au fost strămutate din satul Seciuri al comunei Roşia de Amaradia, în urma alunecărilor de teren, iar guvernul le-a construit case, în 2006, la Câmpu Mare. Oamenii au acte pe locuinţe, dar nu și pe terenuri.

Similare:

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

ULTIMA ORĂ

Recent Comments