5.4 C
Județul Gorj
miercuri, decembrie 6, 2023
- Advertisment -
AcasăPoliticaRareș Bogdan: “PNL Gorj are un lider: IORDACHE! Îl informez pe Marcel...

Rareș Bogdan: “PNL Gorj are un lider: IORDACHE! Îl informez pe Marcel Romanescu că va lua bătaie de la candidații PNL”

Rareș Bogdan, prim-vicepreședintele Partidului Național Liberal, a reacționat după ce în presa centrală a apărut o știre falsă, conform căreia Ion Iordache ar urma să fie schimbat de la conducerea PNL Gorj.

“PNL Gorj are un lider și el este senatorul Iordache care are susținerea conducerii centrale. Nu s-a pus problema schimbării, mai ales că este un om bine organizat. Sunt doar răutăcioși care au frustrări în ceea ce îl privește pe Iordache și încearcă să destabilizeze filiala. Să avem încredere că domnul Iordache ca face ceea ce trebuie și își va organiza campania electorală extrem de serios tocmai pentru a câștiga primăria municipiului Târgu Jiu, cât și marile primării din județ. Deci nu se pune problema, în niciun caz, a unei schimbări la organizația Gorj, senatorul Iordache are întreaga susținere a forurilor de conducere a Partidului Național Liberal. Organizația PNL de la Gorj este printre cele mai bune din țară, este poate cu două, trei procente peste media națională .”, a declarat Rareș Bogdan.

Cât despre sondajul conform căruia Marcel Romanescu a scăzut dramatic în sondaje după ce a anunțat că trece la PSD, Rareș Bogdan a declarat tranșant că Romanescu și Cosmin Popescu vor avea probleme pentru că vor fi bătuți de candidații PNL.

“Avem candidați foarte puternici, îmi spune și domnul Motreanu, cel care se ocupă de sondaje. Noi trăiam cu ideea că fostul nostru primar este cel care este imbatabil, dar avem doi candidați care pot să îl bată pe Marcel. În informez cu prietenie pe Marcel că va lua bătaie de la candidații PNL, iar la Consiliul Județean îl informez pe Cosmin Popescu că avem un candidat redutabil. Atât Marcel, cât și Cosmin, au probleme cu candidații PNL, iar eu ma bazez foarte, foarte mult pe capacitatea organizatorică demonstrată și reală a lui Iordache care este foarte bun pe organizare și va știi să mobilizeze bine primarii”, a mai declarat Rareș Bogdan, prim-vicepreședintele PNL.

Similare:

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

ULTIMA ORĂ

Recent Comments