25.9 C
Județul Gorj
duminică, iulie 21, 2024
- Advertisment -
AcasăSocial“PSD are în ADN ura față de societatea civilă!”

“PSD are în ADN ura față de societatea civilă!”

“PSD are în ADN ura față de societatea civilă!” Este declarația făcută de prim-vicepreședintele PNL, Rareș Bogdan, după ce

Marcel Ciolacu la Antena 3, l-a numit pe liderul PNL „iresponsabil” și „mitocan”, pentru că ar vrea ruperea Coaliției.

Rareș Bogdan a spus că „PSD nu s-a schimbat și nici nu se va schimba, are în ADN ura față de societatea civilă și cei care îndrăznesc să acuze fardul pus peste socialismul cu față umană și capitalismul de cumetrie”.

”PSD nu s-a schimbat și nici nu se va schimba, are în ADN ura față de societatea civilă și cei care îndrăznesc să acuze fardul pus peste socialismul cu față umană și capitalismul de cumetrie. În anii 90, Iliescu, Bârlădeanu și Marțian ne făceau GOLANI și tratau presa liberă cu „Măi, animalule”, iar după 33 de ani, PSD-ul lui Ciolacu, Tudose și Stănescu, vopsit în culorile curcubeului familiei S&D, a trecut la MITOCANULE. Unele lucruri nu se schimbă niciodată, din păcate. A trebuit să luăm o decizie într-un moment crucial pentru securitatea regională și a Uniunii Europene, asta o știu toți, chiar și cei care pretind că sunt șocați, dar prefăcătoria, limbajul dublu, interesul pecuniar au prevalat în fața ideii de colaborare onestă. Noi chiar am crezut că e posibil, dar tovarășii aveau agenda lor, nu a României. #dreaptaUNITA pentru ROMÂNIA” spune Rareș Bogdan.

Similare:

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

ULTIMA ORĂ

Recent Comments