19.7 C
Județul Gorj
miercuri, iulie 24, 2024
- Advertisment -
AcasăSocialPromite să devină funcțional sistemul de alimentare cu apă şi canalizare din...

Promite să devină funcțional sistemul de alimentare cu apă şi canalizare din Baia de Fier!

Promite să devină funcțional sistemul de alimentare cu apă şi canalizare din Baia de Fier!

Melania Lera, candidatul Partidului Naţional Liberal la Primăria Baia de Fier a declarat că aceasta este una dintre  nemulţumirile locuitorilor din Baia de Fier care au ameninţat, cu proteste pe motiv că apa nu este potabilă, iar tarifele practicate de Aparegio sunt exagerate.

„Asigurarea funcţionalităţii sistemului de apă şi canalizare pentru întreaga comună, la tarife accesibile” şi „Clarificarea contractului de delegare a sistemului de apă şi canalizare dintre primărie şi Aparegio.

(…)Mereu mi-a plăcut să învăț. Am urmat Facultatea de Matematică, specializarea Informatică, din Timișoara, și am rămas acolo. Am lucrat în companii mari și am coordonat echipe. Dar când a venit vremea să mă căsătoresc, am vrut să fac acest lucru acasă. La nunta noastră am ales să purtăm straiele tradiționale de sub munte, iar ceremonia a fost la Peștera Muierilor. Acum 7 ani, am hotărât să nu mai vin acasă doar la sărbătorile importante, ci să rămân. Am revenit în satul natal și am construit, în curtea părintească, o pensiune pe care am dedicat-o memoriei bunicilor noștri. Se numește Ograda Bunicilor. În Baia de Fier mi-am îndeplinit visul. (…) Acum am un alt vis. Vreau să redăm mândria comunei noastre. Am soluții pentru a dezvolta comuna și am și echipa cu care pot să fac acest lucru” spune Lera pe pagina de socializare.

Similare:

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

ULTIMA ORĂ

Recent Comments