8.3 C
Județul Gorj
luni, aprilie 22, 2024
- Advertisment -
AcasăAdministratiePrimarul de Rovinari face audiențe în stradă

Primarul de Rovinari face audiențe în stradă

Legătura cu cetățenii a ajuns la un alt nivel la Rovinari. Primarul face audiențe în stradă și vorbește în afara biroului, timp de câteva ore pe zi, cu cetățenii orașului.

„Pentru a fi mai aproape de oameni și de nevoile comunității, începând de astăzi și până la începutul lunii octombrie, alături de o bună parte din aparatul de specialitate din cadrul Primăriei orașului Rovinari, voi fi prezent în fiecare zonă a orașului, iar biroul primarului va fi amenajat în stradă, unde vă voi aștepta pentru a sta de vorbă.Și dacă nici așa timpul nu vă va permite, voi merge din ușă în ușă pentru a sta de vorbă cu fiecare dintre voi. Data nu a fost aleasă întâmplător, mai ales că astăzi se împlinesc 7 ani de când sunt Primarul orașului Rovinari”, a anunțat ieri edilul Robert Filip și s-a ținut de cuvânt. Și miercuri a fost în același loc, în stradă, alături de cetățeni. loc. „Au trecut nespus de repede acești ani, dar cred că au trecut cu folos. Orașul arată foarte bine, condițiile de trai din punct de vedere edilitar gospodăresc s-au îmbunătățit considerabil, iar lucrurile merg într-o direcție bună. Nu am uitat de promisiunile făcute, iar alături de consilierii locali și de angajații primăriei lucrez permanent pentru îndeplinirea tuturor obiectivelor. Revenind la acțiunea de astăzi, “Primăria, la tine acasă!” , am început cu parcarea și zona verde din preajma blocurilor S2-S3, iar la primele ore ale dimineții, împreună cu Biroul Administrare Patrimoniu, Serviciul Iluminat Public, Poliția Locală și angajații Societății Servicii Publice Locale Rovinari am trecut la identificarea priorităților pentru ca totul să arate mult mai bine. Astfel, în câteva ore de muncă susținută, imaginea s-a schimbat considerabil”, a explicat primarul.

Astfel, în oraș a fost tunsă iarba, a fost reparat mobilierul stradal, au fost înlocuite băncuțe acolo unde a fost cazul, s-a vopsit gărdulețul părculețului de joacă și au fost toaletații copacii. Toată acțiunea s-a desfășurat sub atenta supraveghere a celor mai mici rovinăreni, direct interesați ca locul lor de joacă să arate cât mai bine, ocazie cu care copiii mi-au solicitat și un tobogan mai mare. Între timp, și cei mari au avut de pus întrebări și chiar au depus petiții sau solicitări pe diverse teme. ”Printre altele, în cadrul discuțiilor purtate, am adus la cunoștința cetățenilor că până la toamnă, toate garajele din zona canalului Prundurel ar trebui demolate, iar în locul lor să fie amenajate grădini și spații verzi. Au fost lansate mai multe idei în legătură cu zona, urmând să analizăm și să adoptăm soluția cea mai bună. Printre acestea, luăm în calcul achiziționarea unor garaje prefabricate care să fie închiriate oamenilor. A fost o zi plină, dar extraordinar de productivă. Mâine mergem în zona blocurilor S4-S5.Ne vedem în oraș!”, a completat primarul.

 

 

Similare:

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

ULTIMA ORĂ

Recent Comments