8.3 C
Județul Gorj
luni, aprilie 22, 2024
- Advertisment -
AcasăPoliticaPrimărița Cojocaru a MUȘCAT mâna care a hrănit-o! Mesaje după plecare: “Ai...

Primărița Cojocaru a MUȘCAT mâna care a hrănit-o! Mesaje după plecare: “Ai DEZAMĂGIT sute de femei liberale!”

“Din bucata mea de pâine
Am crescut un om și-un câine,
Omul azi m-a părăsit,
S-a dus și n-a mai venit,
Câinele mă recunoaște,
Omul nu mă mai cunoaște

(…)

Și atunci, te-ntreb pe tine:
Care-i om și care-i câine?“…

Versurile scrise mai sus descriu cel mai bine ultima multare de pe scena politică din Gorj. Partidul Social Democrat a anunțat, astăzi, că a racolat un nou primar liberal: nimeni altul decât Irina Cojocaru, primarul localității Bumbești Pițic și președinte al Organizației Femeilor Liberale din Gorj. O mutare care a suprins pe toată lumea, în contextul în care Irina Cojocaru era unul dintre cei mai promovați primari liberali din județ și era apropiată președintelui PNL Gorj, Ion Iordache. De altfel, Irina Cojocaru a ajuns primar datorită lui Ion Iordache. Omul pe care l-a ridicat la rang de sfânt și pe care îl compara cu Sfântul Ioan Botezătorul.

“Domnule Presedinte,

Purtați numele celui mai mare sfânt pe care îl cunoaște calendarul nostru creștin. Nu îmi este foarte ușor să descriu virtuțile care caracterizau aceasta mare personalitate spirituală, dar din întreaga mea experiență, consider că parte dintre aceste calități, se regăsesc din plin și in personalitatea domniei voastre. Și mă gândesc în primul rând la corectitudine, voința puternica, perseverenta, înțelepciune, curaj și multă, multa încredere că lucrurile bune își vor afla într-o bună zi mult dorita împlinire.”, e mesajul Irinei Cojocaru, primărița din Bumbești-Pițic, postat pe pagina de Facebook a lui Ion Iordache, atunci când președintele PNL Gorj și-a serbat ziua de nume.

Rămâne de văzut cu ce sfânt își va asemui noul șef de partid.

Femeile liberale din Gorj au reacționat după ce a venit anunțul oficial că Irina Cojocaru sare în barcă social democrată.

“Irina Cojocaru, ai dezamăgit sute de femei liberale care și-au dorit o altfel de politică! Banul, interesele personale, lipsa de principii care te caracterizează sunt „calități” care nu au ce căuta în echipa noastră și nedemne pentru orice femeie care dorește să fie un exemplu pentru generațiile care vin! Indiferent de cariera politică viitoare, ați convins un județ întreg că nu aveți principii și nici coloană vertebrală! Ne vedem în campanie, la Bumbești-Pițic!”, a transmis vicepreședintele OFL Gorj, Elena Cristina Crăc.

“Irina Cojocaru nu ai putut ține pasul cu noi! Gestul dumneaei de azi, de a face un pas în spate, spre liga a doua a politicii, spre partidul roșu, a cărui unică performanță, timp de aproape 34 de ani, este că a tras Gorjul înapoi, va fi taxat ca atare de cetățenii din Bumbești Pițic, la alegerile locale din 9 iunie. HAI LA TREABĂ!”, a postat pe rețelele de socializare Răuț-Bratiloveanu Delia-Mihaela, prim-vicepreședinte OFL Gorj.

“Irina Cojocaru a primit atenție, ajutor în campanie, sprijin pentru toate investițiile, o primărie pusă pe tavă de cei care i-am făcut campanie și OFL Gorj, la înființarea căreia nu are niciun merit.”, este mesajul Lucreției Vărzaru, vicepreședinte OFL Gorj.

“PSD Gorj își retrage „cadrele” din PNL

Irina Cojocaru, încheie urât colaborarea cu echipa liberală și nu știu cu ce curaj va mai privi în ochi vreun om de calitate! E greu să aplici „Hai la treabă!”, e greu să muncești, când o viață ai trăit doar din milogeală! Cu fiecare PSD-ist plecat, cu atât suntem mai aproape de oameni și de victorie!”, a transmis secretarul general al PNL Gorj, Gabriela Târsu.

“Nu ai organizat nici un eveniment,nu ai adus nici un om,ai semanat numai barfe si zâzanie!E bine ca pleci la oameni care iti seamana!Adio,Irina!”, este un alt mesaj postat de Eliza Leoveanu, vicepreședinte al OFL Gorj.

În campania electorală din 2020, pe lângă președintele PNL Gorj, Ion Iordache, Irinei Cojocaru i-au fost alături și liderii liberali de la centru: Nicolae Ciucă, Florin Cîțu (premier la vremea respectivă), Ludovic Orban, dar și alți lideri politici.

Similare:

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

ULTIMA ORĂ

Recent Comments