25.4 C
Județul Gorj
duminică, iulie 21, 2024
- Advertisment -
AcasăPoliticaPrimarii PSD Gorj nu au nicio funcție în partid!

Primarii PSD Gorj nu au nicio funcție în partid!

Niciun primar social democrat nu a obținut vreo funcție de conducere în partid la conferința județeană de alegeri de săptămâna trecută. Surse din partid spun că sunt mari nemulțumiri după ce funcțiile de vicepreședinți au fost ocupate de persoane fără vechime și care nu generează plus valoare echipei.

Dragoș Drăghescu, Ciprian Florescu, Claudiu Manta, Manuela Misăilescu, Marcela Mrejeru, Ninel Muja, Bogdan Niculescu, Cristi Rujan, Ștefan Constantin și Ioana Talău au fost aleși vicepreședinți PSD Gorj, la conferința județeană de alegeri de săptămâna trecută.

La aceștia se adaugă, de drept, vicepreședinții Consiliului Județean Gorj- Dorin Tașcău și Gheorghe Nichifor- precum și președinții organizațiilor de tineret, femei și pensionari.

Mandatul trecut au fost 19 vicepreședinți: Florin Cârciumaru, Scarlat Iriza, Andrei Maioreanu, Gheorghe Milosteanu, Aurel Popescu, Ion Bârcă (primar Turburea), Dănuț Birău (primar Tg Cărbunești), Adi Câmpeanu (primar Runcu), Emil Cătănoiu (primar Căpreni), Sabin Cornoiu, Maria Dumitrașcu (fost primar Berlești), Grigorie Petre (primar Plopșoru), Dorin Honu (fost primar Motru), Claudiu Manta, Marcela Mrejeru, prof tv, Mihai Prunariu, Ovidiu Pungan (primar Bălănești), Elvira Șarapatin (președinta organizației de femei) și Costin Dumitrașcu (președintele organizației de tineret).

Mihai Weber și Cosmin Popescu au fost reconfirmați ca președinte și președinte executiv al PSD Gorj după ce au candidat singuri pe aceste funcții.

La eveniment a participat și fostul președinte, Florin Cârciumaru, față de care organizația județeană și invitații de la centru au adresat mulțumiri pentru întreaga activitate și pentru rezultatele electorale greu de egalat.

Similare:

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

ULTIMA ORĂ

Recent Comments