8.7 C
Județul Gorj
miercuri, mai 1, 2024
- Advertisment -
AcasăAdministratiePrefectul Iulian Popescu, discuții cu cetățenii din cartierul Preajba

Prefectul Iulian Popescu, discuții cu cetățenii din cartierul Preajba

Prefectul județului Gorj și candidatul PNL Gorj la primăria Târgu Jiu, Iulian Popescu, a mers în cartierul Preajba pentru a sta de vorbă cu cetățenii. Oamenii i-au transmis lui Iulian Popescu că municipiul Târgu Jiu are nevoie de o schimbare.

“Locuitorii din cartierul Preajba își doresc un minim de condiții: apă potabilă, canalizare, iluminare stradală pe ambele sensuri, asfalt…

Mulți dintre noi își doresc să facă o schimbare în orașul nostru, dar renunță din cauza obstacolelor pe care le întâmpină.

Ceea ce le-am cerut săptămâna trecută locutorilor din cartierul Preajba este să fie uniți. Este nevoie doar de suficient de mulți oameni care să facă un pas în față și atunci alții vor veni și se vor face auziți.

Le-am promis cetățenilor că voi face tot ceea ce ține de mine, din postura de prefect, pentru a-i ajuta. Nu este normal ca după atâția ani de când aceste probleme persistă, să nu se găsească soluții până în prezent.

Nu vă mulțumiți cu puțin, aveți încredere că SE POATE. Târgu Jiul trebuie să devină locul unde se stă, mai mult decât se pleacă.”, a transmis Iulian Popescu, prefectul județului Gorj și candidatul PNL Gorj la primăria Târgu Jiu.

Similare:

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

ULTIMA ORĂ

Recent Comments