8.3 C
Județul Gorj
luni, aprilie 22, 2024
- Advertisment -
AcasăPoliticaPNL merge spre victorie la Bumbești-Pițic, cu Irina Cojocaru

PNL merge spre victorie la Bumbești-Pițic, cu Irina Cojocaru

Candidatul Partidului Național Liberal Gorj, Irina Cojocaru, și-a depus luni, 7 iunie, dosarul pentru a intra în competiția pentru funcția de primar al comunei Bumbești Pițic.

Irina Cojocaru a fost însoțită la Circumscripția Electorală de către secretarul general al partidului, Marcel Iacobescu, de deputatul Gheorghe Pecingină, vicepreședintele PNL Gorj, Robert Ciocioi, consilierul județean Gheorghe Orzan, dar și de alți colegi din organizație.
Alegerile parțiale pentru primăria Bumbești Pițic vor avea loc pe 27 iunie, iar campania electorală începe pe 14 iunie.

Irina Cojocaru îndeplinește deja funcția de primar, interimar, după ce fostul primar PSD a fost condamnat și nu mai poate deține funcții publice.

”Am depus dosarul de candidatură cu încredere în rezultatul acestor alegeri. Locuitorii comunei Bumbești Pițic sunt nevoiți să meargă din nou la urne, la numai câteva luni după alegerile locale. Sunt convinsă că aceasta a doua șansă pe care o avem toți nu va fi pierdută. Cunosc problemele comunității, sunt implicată în tot ce ține dezvoltarea localității și câștigarea acestor alegeri îmi oferă posibilitatea și pârghiile necesare pentru a pune în aplicare un program solicitat de oameni. Sunt pregătită să câștig aceste alegeri, alături de colegii din Partidul Național Liberal Gorj”, a declarat Irina Cojocaru, candidata PNL Gorj la alegerile parțiale din Bumbești Pițic.

Irina Cojocaru vine în fața cetățenilor cu promisiunea finalizării branșărilor la rețeaua de apă, introducerea unei rețele de canalizare, reabilitarea infrastructurii rutiere, servici publice mai bune, dotarea școlilor, înființarea unui birou de consultanță pentru accesarea fondurilor europene și altele.

Similare:

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

ULTIMA ORĂ

Recent Comments